Argan Care

Korkealuokkaisen Argan Care -tuotteet on kehitetty rikastamaan ja ravitsemaan pohjoismaisia hiuksia. Uudistetun koostumuksen myötä tuotteiden hoitotehoa on lisätty mm. chia-siemenöljyllä, joka täynnä vitamiineja ja antioksidantteja. Argan Care -tuotteet ja hoitokäsittelyt tarjoavat avun elottomille ja rasittuneille hiuksille palauttaen hiusten luonnollisen kuohkeuden.

Tuotteiden toimivuus perustuu erittäin tehokkaiden puhtaiden öljyjen yhdistelmiin, jotka imeytyvät nopeasti ihoon ja hiuksiin ja antavat niille luonnollista voimaa, tukea ja hehkua. Tuotteet sopivat kaikille hius- ja ihotyypeille.

Argan Care -hoitokäsittelyt

Hoitokäsittelyt elvyttävät ja ravitsevat tehokkaasti mekaanisesti tai kemiallisesti rasittuneita hiuksia. Hoitokäsittelyssä hiusalan ammattilainen valitsee asiakkaalleen oikeat hoitotuotteet sekä kohdistaa lisähoitoa hiuksissa niihin kohtiin, jotka tarvitsevat erityistä kosteutusta ja hoitoa. Korkealuokkaiset Argan Care –tuotteet ja hoitokäsittelyt tukevat hiuksen luonnollista kosteustasapainoa ja palauttavat hiusten kuohkeuden.

Vitalizing

Normaaleille, hennoille ja värjätyille hiuksille

Hellävarainen ja kosteuttava Argan Care Vitalizing -sarja vahvistaa ja antaa hiuksille elinvoimaa. Argan- ja Chia –siemenöljy antavat elvyttävät ja hoitavat hiuksia tehden niistä helpommin käsiteltävät. Antaa hiuksille upeaa kiiltoa.

Healing

Hauraille, kuiville ja värjätyille hiuksille

Runsasravinteinen ja kosteuttava Argan Care Healing –sarja palauttaa hiusten luonnollisen kosteustasapainon ja tekee hiuksista ihanan pehmeät. Vahvistaa hiusta ja antaa hiuksille kauniin kiillon. Sarjan tuotteet soveltuvat erinomaisesti luonnonkiharoille hiuksille.

Elixir

Ylellistä hoitotehoa

Kevyesti kosteuttava tehohoitoaine kosteuttaa ja ravitsee hiusta. Tekee hiuksista pehmeät ja terveen näköiset. Selvittää hiuksia ja antaa loistavan kiillon.

Organic Oil

Viisi öljyä, jotka saavat hiuksesi hehkumaan

Arvokkaista öljyistä tiivistetty hoitava öljy, joka antaa iholle ja hiuksille loistoa ja hehkua. Auttaa väsynyttä ihoa ja kuivia hiuksia palauttaen niiden elinvoiman sekä kiillon. Pitkäkestoinen ihoa ja hiuksia kosteuttava vaikutus. Erinomainen yön yli pidettävä hiusnaamio.

Arganöljy

Orgaaninen ja luonnollinen kosteuttava öljy, jossa on runsaasti A- ja E-vitamiineja sekä antioksidantteja, Omega 3, 6 ja 9 -rasvahappoja sekä linolihappoa.

Chia-siemenöljy

Monikäyttöinen ja erittäin tehokas öljy, jossa on runsaasti Omega 3 -rasvahappoja ja antioksidantteja.

Macadamia

Nopeasti imeytyvä öljy, joka sisältää paljon E- ja B-vitamiineja, Omega 7 -rasvahappoja sekä antioksidantteja.

Monoi

Monoi-öljy sisältää kookosöljyä, jolla on tunnettuja kosteuttavia vaikutuksia iholle ja hiuksille. Se on täynnä tärkeitä rasvahappoja kuten lauriini- ja ferulahappoa. Lisäksi siinä on suuria määriä antioksidantteja kuten E-vitamiinia.

Kvinoa

Täynnä tärkeitä rasvahappoja kuten linoli- ja linoleenihappoa. Lisäksi siinä on tehokas yhdistelmä E- ja A-vitamiineja.