Argan Care

Argan Care -tuotesarjan vaikuttavin raaka-aine on arganpuun siemenistä uutettu arganöljy, jota kutsutaan myös Marokon nestemäiseksi kullaksi. Arganöljy sisältää runsaasti tärkeitä omega-3- ja omega-9-rasvahappoja sekä E-vitamiinia. Tuotteissa on miellyttävä hypotuoksu.

Love your hair

Miracle elixir ja Miracle mist

Kiiltoa ja elinvoimaa

Miracle elixir on koostumukseltaan kevyt, ja tahmaamaton, hiusta elvyttävä öljyhoito vahvistaa hiusta sisäisesti ja ulkoisesti. Vain kevyt painallus ja tuloksena hiukset saavat loistavan kiillon, sileyden ja elinvoiman.

Arganöljyä sisältävä Miracle mist saa hiukset kiiltämään terveen ja sileäntuntuisina. Hoitavaa kiiltosuihketta käytetään kosteisiin hiuksiin, kuivataan ja nautitaan lopputuloksesta.

Hemmottelevaa
tehohoitoa

Hiustenhoito

Syväkosteuttavat hoitonaamio ja haudehoito palauttavat kiillon ja käsiteltävyyden kuiviin sekä hauraisiin hiuksiin ja myös hiuspohjaan.

Päivittäistä
ylellisyyttä

Puhtaus

Erityisesti värjätyille ja käsitellyille hiuksille soveltuvat hoitotuotteet sisältävät intensiivisen väri-, lämpö-, ja UV-suojan.

Miellyttävää
muotoilua

Muotoilu

Poikkeuksellista ajattelua muotoiluun, nämä tuotteet hoitavat hiusta samalla, kun syntyy loistava kampaustulos.

Nyt myös ihonhoitoa

Arganöljyn erityisen kosteuttava koostumus hellii myös kasvojen ja koko vartalon ihoa.

Arganöljy sisältää runsaasti hoitavia ja kosteuttavia ainesosia, joiden ansiosta iho näyttää ja tuntuu terveemmältä. Arganöljy toimii antioksidanttina, sillä sen sisältämät C- ja E-vitamiinit suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta ja ennalta ehkäisevät ihon vanhenemista. Arganöljyssä on vahva pitoisuus Omega-3-, Omega-6- ja Omega-9 -rasvahappoja, jotka suojaavat ja syväkosteuttavat ihoa.

  • Lisää elastisuutta ja nuorentaa ihoa
  • Vähentää iho-ongelmia
  • Rauhoittaa akneihoa