Muotoilu

Korkealuokkaisilla ja oikein valituilla muotoilutuotteilla helpotat jokapäiväistä hiusten muotoilua ja pidennät olennaisesti kampauksesi kestoa.

DS Salt Spray

Tuuheuttava suolasuihke antaa hiukseen karkeaa mattamaista rakennetta ja tukea. Tekee hiuksista helpommin käsiteltävät, joten sopii hyvin myös hennoille ja ohuille hiuksille. Hiuksista tulee täyteläisemmät ja kuohkeamman näköiset. Sisältää UV-suojan. Käyttö: Suihkuta kosteiden hiusten tyveen antamaan tukea tai kuiviin hiuksiin pituuksiin antamaan rakennetta. Anna kuivua itsestään tai föönaa kuivaksi.

DS Fiber Gel

Kuitugeelin avulla saat hiuksiin rakennetta ja voimakasta tukea muotoiluun. Antaa kiiltoa hiukseen. Ei tahmaa ja peseytyy helposti pois. Sisältää UV-suojan. Käyttö: Lisää pieni määrä tuotetta kämmenille, levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla.

DS Styling Lotion

Joustavan tuen antava kampausneste luo erinomaisen pohjan hiusten muotoiluun ja erilaisiin kampauksiin. Antaa kevyttä rakennetta, volyymia ja pitkäkestoista tukea. Tekee hiuksista paksumman ja tuuheamman tuntuiset. Sopii kaikille hiustyypeille, erinomainen hennoille hiuksille sekä kiharoiden muotoiluun. Sisältää UV-suojan. Käyttö: Suihkuta tasaisesti kuiviin tai kosteisiin hiuksiin tyvestä latvaan. Jatka muotoilua haluamallasi tavalla.

DS Matte Wax

Hiusvaha, jossa on luonnollinen ja joustava pito. Antaa rakennetta ja tukea muotoiluun. Helposti uudelleenmuotoiltavissa. Pehmeän koostumuksen ansiosta tuote sopii erinomaisesti myös hennoimpien hiusten muotoiluun. Ei tahmaa ja on helppo pestä pois. Sisältää UV-suojan. Käyttö: Lämmitä pieni määrä vahaa kämmenten välissä ja vie vaha pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Muotoile haluamallasi tavalla.

DS Volume Mousse

Muotovaahto, jossa on vahva pito. Antaa lisää volyymia ja saa hiukset tuntumaan tuuheammilta. Korostaa hiusten luonnollista kiiltoa ja poistaa sähköisyyttä. Sisältää UV-suojan. Käyttö: Ravista ennen käyttöä. Levitä pyyhekuiviin hiuksiin ja föönaa kuivaksi tai muotoile haluamallasi tavalla.

DS Texturizing Spray

Rakennesuihke lisää hiuksiin mattamaista tekstuuria, volyymia ja rakennetta. Saa hiukset tuntumaan tuuheammilta, kuohkeilta ja ilmavilta. Rakennesuihkeen avulla teet nopean, pitävän tyvikohotuksen sekä luot hiuksiin ja kampaukseen runsasta volyymia. Sisältää UV-suojan. Käyttö: Ravista, kunnes pullon sisällä oleva kuula liikkuu. Suihkuta hiusten tyveen sekä tarvittaessa pituuksiin 20-25 cm etäisyydeltä ja muotoile hiukset haluamallasi tavalla. Suositellaan käytettäväksi kuiviin hiuksiin.