Muotoilu

Korkealuokkaisilla ja oikein valituilla muotoilutuotteilla helpotat jokapäiväistä hiusten muotoilua ja pidennät olennaisesti kampauksesi kestoa.

DS Salt Spray

Tuuheuttava suolasuihke antaa hiukseen karkeaa mattamaista rakennetta ja tukea. Sopii hyvin myös hennoille ja ohuille hiuksille. Sisältää UV-suojan. Käyttö: Suihkuta kosteiden hiusten tyveen antamaan tukea tai kuiviin hiuksiin pituuksiin antamaan rakennetta. Anna kuivua itsestään tai föönaa kuivaksi.

DS Fiber Gel

Kuitugeelin avulla saat hiuksiin rakennetta ja voimakasta tukea muotoiluun. Antaa kiiltoa hiukseen. Ei tahmaa ja peseytyy helposti pois. Sisältää UV-suojan. Käyttö: Lisää pieni määrä tuotetta kämmenille, levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla.

DS Styling Lotion

Joustavan tuen antava kampausneste luo erinomaisen pohjan hiusten muotoiluun ja erilaisiin kampauksiin. Tekee hiuksista paksumman ja tuuheamman tuntuiset. Sopii kaikille hiustyypeille, erinomainen hennoille hiuksille sekä kiharoiden muotoiluun. Sisältää UV-suojan. Käyttö: Suihkuta tasaisesti kuiviin tai kosteisiin hiuksiin tyvestä latvaan. Jatka muotoilua haluamallasi tavalla.

DS Matte Wax

Hiusvaha, jossa on luonnollinen ja joustava pito. Helposti uudelleenmuotoiltavissa. Pehmeän koostumuksen ansiosta tuote sopii erinomaisesti myös hennoimpien hiusten muotoiluun. Ei tahmaa ja on helppo pestä pois. Sisältää UV-suojan. Käyttö: Lämmitä pieni määrä vahaa kämmenten välissä ja vie vaha pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Muotoile haluamallasi tavalla.