Täydentävät hoitotuotteet

Vaurioituneet hiukset ja kuivat latvat vaativat usein erityishoitoa. Täydentävillä hoitotuotteilla lisäät hoitotehoa juuri sinne, missä sitä eniten kaivataan.

DS Intensive Moisture Mask

Tehohoito kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Ravitsee ja kosteuttaa hiusta intensiivisesti palauttaen kuviien ja vahingoittuneiden hiusten luonnollisen kiillon ja elinvoiman. Lisää hiusten käsiteltävyyttä, selvittää ja silottaa hiusta. Sisältää UV- suojan. Käyttö: Levitä tasaisesti pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin ja hiero kevyesti. Anna vaikuttaa 5-15 minuutin ajan ja huuhtele huolellisesti.

DS Leave-In Conditioner

Koostumukseltaan kevyt hoitosuihke kosteuttaa hiusta tehokkaasti tehden hiuksista helpommin käsiteltävät ja pehmeän tuntuiset. Vähentää hiusten sähköisyyttä, antaa kiiltoa ja ehkäisee hiusvärin haalistumista. Sisältää UV-suojan. Käyttö: Suihkuta noin 20cm etäisyydeltä kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin. Älä huuhtele.

DS Hair Serum

Koostumukseltaan kevyt seerumi imeytyy nopeasti hiuksiin tehden niistä helpommin käsiteltävät ja silkkisen pehmeät. Hiuksista tulee kiiltävät ja hoidetun näköiset. Sopii kaikille hiustyypeille ja -pituuksille. Erittäin riittoisa. Sisältää UV-suojan. Käyttö: Annostele pieni määrä hoitoseerumia kädelle ja vie kosteaan tai kuivaan hiukseen. Älä huuhdo.