Koulutukset

Hauskaa Syksyä kollegat!

Toivottavasti kaikki pääsemme suuntaamaan koulutus syksyyn akut täynnä kesän aurinkoa, mukavia muistoja niin kesän upeista töistä ja kuin lomastakin. Kesän päätyttyä asiakkaammekin ovat useinkin valmiita muutokseen ja odottavat meidän ammattilaisten tarjoavan heille uudenlaisia ajatuksia heidän hiuksiinsa. Meille hiusalan Super ammattilaisille on palkitsevaa päästä toteuttamaan visiotamme asiakkaidemme hiusten parhaaksi. Kesän tuomalla energialla jaksamme taas luoda näitä upeita muutoksia.

Kurssitarjonnassamme olemme hieman muuttaneet kurssien jaottelua ja sisältöä. SensiDO Colorist Creative - väripäivä on nyt enemmän tekniikka/trendi painotteinen kurssi, missä keskitytään uusiin ajatuksiin erilaisista tekniikoista sekä SensiDO ja Trillion Tones -sarjan monipuolisesta käytöstä niin yhdessä kuin erikseen. Tämän lisäksi olemme lisänneet kurssitarjontaamme Jari Lakan värjäystekniikka painotteisen kurssin, missä Jarin opastuksella opit toimivia tehokkaita tekniikoita liiketyöskentelyyn. SensiDO Afterwork Demo - illat antavat sinulle nopean katsauksen kauden väritrendeihin valmiiden mallien kera.

Keväällä lanseeramamme Trillion Tones By Rebecca Taylor sarja saa nyt omat workshop -kurssinsa, jossa tutustumme tämän ainutlaatuisen hybridivärin tuomiin loputtomiin mahdollisuuksiin. Kurssilla pääset harjoittelemaan tekniikoita ja useita erilaisia reseptejä harjoituspäähän käytännössä. Uudenlaisen hybridivärin ajatus on niin ainutlaatuinen ja se tarjoaa meille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia värikäsittelyihin, joten on hyvä päästä käytännössä tutustumaan tähän sarjaan.

Kurssitarjonnassa toki jatkavat meidän SensiDO-peruskurssit ja näihinkin on aina välillä mukava palata, vaikka värisarja olisikin ollut aktiivisessa käytössä jo pitkään. Trendit ja asiakkaiden toiveet muuttuvat koko ajan ja näidenkin kurssien sisältö seuraa aikaa. Useinkin kuulen kurssin jälkeen palautteen, että taas tuli uusia juttuja, vaikka sarjan peruskäyttö onkin jo vahvasti hallinnassa.

Nähdään syksyn kursseilla!

-Harri-


SensiDO Colorist 1/3
Basic A

SensiDO-värjäyksen perusteet

Kurssikuvaus: Peruskurssillamme pääset tutustumaan kotimaiseen SensiDO-värisarjaan ja sen monipuolisuuteen. Käymme läpi koko SensiDO-tuoteperheen, jolloin opit hyödyntämään värikonseptimme tuomia loputtomia mahdollisuuksia. Basic-kurssilla saat kattavan tietopaketin värien käytöstä.

Basic -koulutusosio sisältää alkuun teoriaosuuden, jonka jälkeen voit osallistua myös työskentelyosuuteen, jossa sovelletaan teoriaa käytännössä oman mallisi kanssa. Tulet varmasti huomaamaan, kuinka helppoa ja vaivatonta SensiDO-väreillä värjääminen onkaan.

Kenelle kurssi on suunnattu? Kurssi on SensiDO Colorist -koulutusohjelman ensimmäinen osa ja se on suunnattu uusille väriasiakkaillemme. Kurssilta saat loistavan startin lähteä toteuttamaan luovasti omia ideoitasi.

Muuta: Oma malli mukaan klo 11.30-16.00 välisenä aikana. Mukaan tulisi ottaa värjäystarvikkeet, väriessu & kappa, harjat, klipsit, muotoilurauta ja fööni.

Hinta: Kurssi on ilmainen. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme 50 € + alv.

Kesto: 10.00–16.00

PvmPaikkaIlmoittautuminen
14.1.2019Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu
15.1.2019Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu

SensiDO Colorist 2/3
Basic B

Kurssikuvaus: Opi monipuoliset värjäystekniikat. Päivän aikana käydään läpi SensiDO-värien monipuoliset ja tarkoituksen mukaiset hyödyntämismahdollisuudet, sekä saadaan runsaasti soveltavia vinkkejä liiketyöskentelyyn. Käytämme mahdollisuuksien mukaan SensiDO-sarjan ainutlaatuisia metallivivahteisen 99/ ja kirkastavan S-sarjan sävyjä. Kurssilla syvennytään haastaviin värjäystilanteisiin ja luodaan varmuutta toteuttaa asiakkaiden vaativatkin toiveet erilaisilla värjäystekniikoilla.

Kurssi sisältää alkuun kattavan teoriaosuuden, jonka jälkeen voit osallistua myös työskentelyosuuteen oman mallisi kanssa.

Kenelle kurssi on suunnattu? Jatkokurssi, joka syventää Basic -kurssilla opittuja tietoja sekä taitoja. Suunnattu SensiDO -värin perusteet hallitseville.

Muuta: Oma malli mukaan klo 11.30-16.00 välisenä aikana. Mukaan tulisi ottaa värjäystarvikkeet, väriessu & kappa, harjat, klipsit, muotoilurauta ja fööni.

Hinta: Kurssi on ilmainen väriasiakkaillemme, muille 150 € + alv. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme 50 € + alv.

Aika: 10.00-16.00

PvmPaikkaIlmoittautuminen
28.1.2019Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu
29.1.2019Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu

SensiDO Colorist 3/3
Blond

Kurssikuvaus: Vaalennusvärjäyksen salat. Koulutuskokonaisuuden kolmannessa osuudessa perehdytään SensiDO-vaalennustuotteiden käyttöön. Päivänä aikana käydään läpi vaalennukset, vaalennusväreistä taittoihin. Opit parhaimmat tekniikat luodaksesi täydelliset värilliset vaaleat.

Kenelle kurssi on suunnattu? Kun kaipaat tietoa ja inspiraatiota vaalennuksiin liittyen. Tarkoitettu jatkokurssiksi kun olet käynyt jo Basic A ja Basic B -kurssit.

Muuta: Oma malli mukaan klo 10.00-16.00 välisenä aikana. Mukaan tulisi ottaa värjäystarvikkeet, väriessu & kappa, harjat, klipsit, muotoilurauta ja fööni.

Hinta: Kurssi on ilmainen väriasiakkaillemme, muille 150 € + alv. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme 50 € +alv.

Aika: 10.00-16.00

PvmPaikkaIlmoittautuminen
16.1.2019Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu
17.1.2019Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu
22.1.2019Mariankatu 20, SaloIlmoittaudu

SensiDO Colorist Väripäivä
Creative

Kurssikuvaus: Kurssilla keskitytään värjäystekniikoiden ja trendikkäiden värisävyjen yhdistämiseen. Huomaat, kuinka erilaisilla värjäystekniikoilla voidaan korostaa ja tuoda asiakkaan persoonallisuutta ja piirteitä parhaiten esiin. Kurssilla keskitytään kokonaisuuden luomiseen ja tehdään parhaalla tavalla värillinen muodonmuutos hiuksiin. Kurssilla käytetään luontevasti yhdessä SensiDO-värejä sekä Trillion Tones -hybridivärejä.

Kenelle kurssi on suunnattu? Tarkoitettu SensiDO Colorist -koulutuskokonaisuuden suorittaneille.

Muuta: Oma malli mukaan heti aamusta. Mukaan tulisi ottaa värjäystarvikkeet, väriessu & kappa, harjat, klipsit, muotoilurauta ja fööni.

Hinta: Kurssi on ilmainen väriasiakkaillemme, muille 150 € + alv. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme 50 € +alv.

Aika: 10.00-16.00

PvmPaikkaIlmoittautuminen
21.1.2019TurkuIlmoittaudu
30.1.2019Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu

Trillion Tones Artist Väripäivä

Kurssikuvaus: Päivän aikana tutustut Trillion Tones -sarjan ideologiaan, käyttöön ja pääset harjoittelemaan monipuolisia tekniikoita ja reseptejä harjoituspäähän. Sarjan antamat rajattomat mahdollisuudet erilaisten värireseptien toteuttamiseen yhdistettynä luovimpiin väritekniikoihin tekevät Trillion Tones -sarjasta ainutlaatuisen ammattilaisen työkalun. Kurssi antaa sinulle valmiuksia rohkeaan työskentelyyn sarjan parissa.

Kenelle kurssi on suunnattu? Trillion Tones -sarjasta kiinnostuneille tai sarjaa jo käyttäville.

Muuta: Mukaan tulisi ottaa värjäystarvikkeet, väriessu & kappa, harjat, klipsit, muotoilurauta ja fööni.

Hinta: 80 € + alv. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme 50 € +alv. Hinta sisältää kurssilla käytettävän harjoituspään.

Aika: 10.00-15.00

PvmPaikkaIlmoittautuminen
23.1.2019Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu
24.1.2019Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu

Harri
Harri Tasanko
0207 444 736

Arja
Arja Koivio Savela
0207 444 734

Sähköpostiosoitteet muodossa etunimi.sukunimi@sim.fi

Koulutustilat

Sim Koulu:
Pallotie 2
33470 Ylöjärvi

Sim Studio:
Mäkelänkatu 54 B
00510 Helsinki

Hiusmalliksi?

Etsimme uusia nais- ja miespuolisia hiusmalleja. Olet etsimämme, jos sinulla on hyväkuntoiset hiukset ja annat kouluttajillemme vapaat kädet uuteen lookiin sekä olet käytettävissämme koko koulutuspäivän. Toivomme myös että olet iloinen persoona ja nautit esiintymisestä!

Ilmoittaudu osoitteessa models.sim.fi