Koulutukset

Hauskaa Syksyä kollegat!

Toivottavasti kaikki pääsemme suuntaamaan koulutus syksyyn akut täynnä kesän aurinkoa, mukavia muistoja niin kesän upeista töistä ja kuin lomastakin. Kesän päätyttyä asiakkaammekin ovat useinkin valmiita muutokseen ja odottavat meidän ammattilaisten tarjoavan heille uudenlaisia ajatuksia heidän hiuksiinsa. Meille hiusalan Super ammattilaisille on palkitsevaa päästä toteuttamaan visiotamme asiakkaidemme hiusten parhaaksi. Kesän tuomalla energialla jaksamme taas luoda näitä upeita muutoksia.

Kurssitarjonnassamme olemme hieman muuttaneet kurssien jaottelua ja sisältöä. SensiDO Colorist Creative - väripäivä on nyt enemmän tekniikka/trendi painotteinen kurssi, missä keskitytään uusiin ajatuksiin erilaisista tekniikoista sekä SensiDO ja Trillion Tones -sarjan monipuolisesta käytöstä niin yhdessä kuin erikseen. Tämän lisäksi olemme lisänneet kurssitarjontaamme Jari Lakan värjäystekniikka painotteisen kurssin, missä Jarin opastuksella opit toimivia tehokkaita tekniikoita liiketyöskentelyyn. SensiDO Afterwork Demo - illat antavat sinulle nopean katsauksen kauden väritrendeihin valmiiden mallien kera.

Keväällä lanseeramamme Trillion Tones By Rebecca Taylor sarja saa nyt omat workshop -kurssinsa, jossa tutustumme tämän ainutlaatuisen hybridivärin tuomiin loputtomiin mahdollisuuksiin. Kurssilla pääset harjoittelemaan tekniikoita ja useita erilaisia reseptejä harjoituspäähän käytännössä. Uudenlaisen hybridivärin ajatus on niin ainutlaatuinen ja se tarjoaa meille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia värikäsittelyihin, joten on hyvä päästä käytännössä tutustumaan tähän sarjaan.

Kurssitarjonnassa toki jatkavat meidän SensiDO-peruskurssit ja näihinkin on aina välillä mukava palata, vaikka värisarja olisikin ollut aktiivisessa käytössä jo pitkään. Trendit ja asiakkaiden toiveet muuttuvat koko ajan ja näidenkin kurssien sisältö seuraa aikaa. Useinkin kuulen kurssin jälkeen palautteen, että taas tuli uusia juttuja, vaikka sarjan peruskäyttö onkin jo vahvasti hallinnassa.

Nähdään syksyn kursseilla!

-Harri-


Aikuinen nainen
By Piatu Puhakka

Piatu Puhakka keskittyy kurssilla aikuisen naisen tyylin löytämiseen. Piatu käsittelee hiusten kautta jokaisen oman tyylin vahvistamista, haasteiden ratkaisemista sekä vahvuuksien korostamista. Lisäksi hän käy läpi tulevan kauden trendejä ja niiden soveltamista liiketyöhön. Piatu on valmistellut muutaman valmiin mallin tyylin muutoksen todentamiseen sekä toteuttaa muutoksen kurssin aikana.

Hinta: 79 € + alv. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme 50 € + alv.

Aika: 10.00–16.00

PvmPaikkaIlmoittautuminen
27.9.2018Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu
18.10.2018Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu
13.11.2018Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu

Balmain Trend Training
by Ulla-Riitta Koskinen

Kurssikuvaus: Tervetuloa mukaan Ulla-Riitta Koskisen(Umpun) Balmain Trend Training -kurssille. Käymme läpi Balmainin syksyn uusimmat trendit suoraan Pariisista, sekä erilaisia viimeistelytekniikoita, jotka auttavat meitä liiketyössä. Nykypäivän asiakkaat ovat erittäin muotitietoisia ja haluavat muodin näkyvän myös hiuksissa. Ole askel edellä muita ja tule opettelemaan helppoja liiketyössä toteutettavia lookkeja Balmainin tapaan.

Kenelle kurssi on suunnattu? Koulutus on tarkoitettu Balmain-tuotteita jälleenmyyville liikkeille sekä tuotesarjan edustuksesta kiinnostuneille.

Hinta: Demo 79 € + alv. Balmain jälleenmyyjille koulutus on ilmainen. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme 50 € + alv.

Aika: 10.00–12.00

PvmPaikkaIlmoittautuminen
10.10.2018Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu

SensiDO Colorist 1/3
Basic A

SensiDO-värjäyksen perusteet

Kurssikuvaus: Peruskurssillamme pääset tutustumaan kotimaiseen SensiDO-värisarjaan ja sen monipuolisuuteen. Käymme läpi koko SensiDO-tuoteperheen, jolloin opit hyödyntämään värikonseptimme tuomia loputtomia mahdollisuuksia. Basic-kurssilla saat kattavan tietopaketin värien käytöstä.

Basic -koulutusosio sisältää alkuun teoriaosuuden, jonka jälkeen voit osallistua myös työskentelyosuuteen, jossa sovelletaan teoriaa käytännössä oman mallisi kanssa. Tulet varmasti huomaamaan, kuinka helppoa ja vaivatonta SensiDO-väreillä värjääminen onkaan.

Kenelle kurssi on suunnattu? Kurssi on SensiDO Colorist -koulutusohjelman ensimmäinen osa ja se on suunnattu uusille väriasiakkaillemme. Kurssilta saat loistavan startin lähteä toteuttamaan luovasti omia ideoitasi.

Muuta: Oma malli mukaan klo 11.30-16.00 välisenä aikana. Mukaan tulisi ottaa värjäystarvikkeet, väriessu & kappa, harjat, klipsit, muotoilurauta ja fööni.

Hinta: Kurssi on ilmainen. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme 50 € + alv.

Kesto: 10.00–16.00

PvmPaikkaIlmoittautuminen
3.9.2018KouvolaIlmoittaudu
10.9.2018Kampaamo Hohto Keskustie 21 JyväskyläIlmoittaudu
17.9.2018SaloIlmoittaudu
20.9.2018WebinaariIlmoittaudu
24.9.2018Hyvinvointi kampus Terveystie 1, KokkolaIlmoittaudu
1.10.2018Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu
1.10.2018Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu
3.12.2018Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu
3.12.2018Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu

SensiDO Colorist 2/3
Basic B

Kurssikuvaus: Opi monipuoliset värjäystekniikat. Päivän aikana käydään läpi SensiDO-värien monipuoliset ja tarkoituksen mukaiset hyödyntämismahdollisuudet, sekä saadaan runsaasti soveltavia vinkkejä liiketyöskentelyyn. Käytämme mahdollisuuksien mukaan SensiDO-sarjan ainutlaatuisia metallivivahteisen 99/ ja kirkastavan S-sarjan sävyjä. Kurssilla syvennytään haastaviin värjäystilanteisiin ja luodaan varmuutta toteuttaa asiakkaiden vaativatkin toiveet erilaisilla värjäystekniikoilla.

Kurssi sisältää alkuun kattavan teoriaosuuden, jonka jälkeen voit osallistua myös työskentelyosuuteen oman mallisi kanssa.

Kenelle kurssi on suunnattu? Jatkokurssi, joka syventää Basic -kurssilla opittuja tietoja sekä taitoja. Suunnattu SensiDO -värin perusteet hallitseville.

Muuta: Oma malli mukaan klo 11.30-16.00 välisenä aikana. Mukaan tulisi ottaa värjäystarvikkeet, väriessu & kappa, harjat, klipsit, muotoilurauta ja fööni.

Hinta: Kurssi on ilmainen väriasiakkaillemme, muille 150 € + alv. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme 50 € + alv.

Aika: 10.00-16.00

PvmPaikkaIlmoittautuminen
3.9.2018Trixie Brahenkatu 14 TurkuIlmoittaudu
26.9.2018Vanhan Paloaseman Ullakko OuluIlmoittaudu
22.10.2018Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu
22.10.2018Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu
24.10.2018Sokos hotel Alexandra, JyväskyläIlmoittaudu
25.10.2018KouvolaIlmoittaudu
29.10.2018SaloIlmoittaudu
1.11.2018WebinaariIlmoittaudu
13.11.2018Hyvinvointi kampus Terveystie 1, KokkolaIlmoittaudu
10.12.2018Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu
10.12.2018Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu

Colore Artistico
by Jari Lakka

Kurssikuvaus: Taiteilijan luomisen vapaus. Inspiroivalla ja uudella tavalla luovalla Jari Lakan kurssilla rikotaan rajoja ja tehdään hiustaidetta! Sateenkaarivärjäykset, abstrakti maalaustaide - näistä ideointi yksilölliseen värjäämiseen. Akvarellivärjäys liukuvärjäysten ajatuspohjana. Tarvitset mallin joka antaa vapaat kädet!

Kenelle kurssi on suunnattu? Kaikille, jotka haluavat kehittää värjäystekniikkaansa ennakkoluulottomasti uusiin sfääreihin.

Hinta: 189 € + alv. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme 50 € + alv.

Aika: 10.00-16.00. Teoriaosuus 1 tunti, mallit paikalle klo 11.00.

PvmPaikkaIlmoittautuminen
9.10.2018Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu
16.10.2018Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu
20.11.2018Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu
27.11.2018Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu

SensiDO Creative Demo
Afterwork

Kurssikuvaus: Inspiroidutaan ja perehdytään kauden ajankohtaisiin väritrendeihin ja väritekniikoihin. Kouluttajamme esittelevät illassa erilaisia step-by-step toteutuksia sekä valmiita malleja. Afterwork-illan aikana saat paljon ajankohtaisia ajatuksia resepteistä ja tavoista toteuttaa trendit Sim värituotteilla.

Kenelle kurssi on suunnattu? Kauden trendikkäistä väritekniikoista kiinnostuneille.

Hinta: 60 € + alv, väriasiakkaillemme sopimusalennus. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme 50 € +alv.

Aika: 17.00-19.00, kahvitarjoilu 16.30 alkaen

PvmPaikkaIlmoittautuminen
30.10.2018Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu
31.10.2018Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu

Hyvän ilman kampaamo
Kampaamopäivä

Kurssikuvaus: Tuoksuttomuus ja turvallinen työympäristö vahvistavat kampaajan hyvinvointia ja työssä jaksamista. Hyvän ilman kampaamo® on puhtaasti erilainen toimintakonsepti, jonka eduista nauttivat kampaajayrittäjän lisäksi hänen asiakkaansa. Teemapäivämme tarjoaa mielenkiintoisia näkökulmia työhön ja uusia, raikkaita ajatuksia. Luennoimassa muun muassa Piatu Puhakka työssä jaksamisesta, Heidi Varjoranta konsultoivasta myynnistä ja somemarkkinoinnista, Harri Tasanko syksyn trendeistä ja uutuuksista sekä paikalla myös kemistimme vastaamassa kysymyksiinne.

Kenelle kurssi on suunnattu? Hyvän ilman kampaajille ja Hyvän ilman kampaamo® -konseptista kiinnostuneille.

Hinta: Ilmainen

Aika: 10.00–15.00

PvmPaikkaIlmoittautuminen
8.10.2018Sim Ylöjärvi tehdasIlmoittaudu

Kampauskoulutus
By Sari Launis

Tervetuloa mukaan Sari Launiksen kattavalle kampauskurssille, jossa pääset käytännössä toteuttamaan kampauksia mallillesi Sarin ohjeistuksessa. Kurssilla käydään läpi niin perustekniikat kampauksen pohjan rakentamiseen kuin itse kampauksen luomiseen. Sari auttaa sinua niissä osa-alueissa, joissa koet itse eniten tarvitsevasi apua. Syyskuun kurssilla keskitytään erityisesti mestarillisen kampaamisen taitoihin. Kurssilla käydään läpi talven juhla-/gaalakampausten tekemistä, lisäkkeiden käyttöä, sekä pohjatöitä kestävää kampaukseen. Lokakuun kurssi on painottuu liiketyömäisiin pikakampauksiin lähestyvä pikkujoulukausi mielessä pitäen.

Muuta: Oma malli mukaan klo 10.00–16.00 välisenä aikana. Mukaan tulisi ottaa omat työvälineet, kuten harjat, kammat, klipsit, pinnit sekä mahdolliset kampauskoristeet.

Aika: 10.00–16.00

Hinta: 159 € + alv. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme 50 € + alv.

PvmPaikkaIlmoittautuminen
17.9.2018Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu
29.10.2018Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu

SensiDO Colorist 3/3
Blond

Kurssikuvaus: Vaalennusvärjäyksen salat. Koulutuskokonaisuuden kolmannessa osuudessa perehdytään SensiDO-vaalennustuotteiden käyttöön. Päivänä aikana käydään läpi vaalennukset, vaalennusväreistä taittoihin. Opit parhaimmat tekniikat luodaksesi täydelliset värilliset vaaleat.

Kenelle kurssi on suunnattu? Kun kaipaat tietoa ja inspiraatiota vaalennuksiin liittyen. Tarkoitettu jatkokurssiksi kun olet käynyt jo Basic A ja Basic B -kurssit.

Muuta: Oma malli mukaan klo 10.00-16.00 välisenä aikana. Mukaan tulisi ottaa värjäystarvikkeet, väriessu & kappa, harjat, klipsit, muotoilurauta ja fööni.

Hinta: Kurssi on ilmainen väriasiakkaillemme, muille 150 € + alv. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme 50 € +alv.

Aika: 10.00-16.00

PvmPaikkaIlmoittautuminen
11.9.2018Sokos hotel Puijonsarvi Minna Canthin katu 16 KuopioIlmoittaudu
13.9.2018Etelä-Savon ammattiopisto Otavankatu 4, MikkeliIlmoittaudu
18.9.2018Hotelli Aquarius Kullervontie 11, UusikaupunkiIlmoittaudu
17.10.2018Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu
18.10.2018Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu
23.10.2018Kampaamo Hohto Keskustie 21 JyväskyläIlmoittaudu
8.11.2018Trixie Brahenkatu 14 TurkuIlmoittaudu

SensiDO Colorist Väripäivä
Creative

Kurssikuvaus: Kurssilla keskitytään värjäystekniikoiden ja trendikkäiden värisävyjen yhdistämiseen. Huomaat, kuinka erilaisilla värjäystekniikoilla voidaan korostaa ja tuoda asiakkaan persoonallisuutta ja piirteitä parhaiten esiin. Kurssilla keskitytään kokonaisuuden luomiseen ja tehdään parhaalla tavalla värillinen muodonmuutos hiuksiin. Kurssilla käytetään luontevasti yhdessä SensiDO-värejä sekä Trillion Tones -hybridivärejä.

Kenelle kurssi on suunnattu? Tarkoitettu SensiDO Colorist -koulutuskokonaisuuden suorittaneille.

Muuta: Oma malli mukaan heti aamusta. Mukaan tulisi ottaa värjäystarvikkeet, väriessu & kappa, harjat, klipsit, muotoilurauta ja fööni.

Hinta: Kurssi on ilmainen väriasiakkaillemme, muille 150 € + alv. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme 50 € +alv.

Aika: 10.00-16.00

PvmPaikkaIlmoittautuminen
12.9.2018Sokos Hotelli Kimmel JoensuuIlmoittaudu
19.9.2018PoriIlmoittaudu
20.9.2018Sokos hotel Lakeus SeinäjokiIlmoittaudu
26.9.2018Lapin Ammattiopisto Porokatu 35 RovaniemiIlmoittaudu
27.9.2018Vanha Paloaseman ullakko Kauppurienkatu 24 OuluIlmoittaudu
2.10.2018Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu
3.10.2018Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu
7.11.2018Hotelli Aquarius Kullervontie 11, UusikaupunkiIlmoittaudu
20.11.2018Sokos hotel Puijonsarvi Minna Canthin katu 16 KuopioIlmoittaudu
22.11.2018Kainuun Ammattiopisto KajaaniIlmoittaudu
4.12.2018Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu
5.12.2018Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu

ShortCut Femme
by Jari Lakka

Kurssikuvaus: Kurssin aihe on ”Mikä sopii minulle?” Vastauksena kysymykseen selvitämme, kuinka erilaisten leikkaustekniikoiden avulla voimme eniten vaikuttaa kasvojen muotoon silloin, kun hiukset leikataan lyhyiksi. Esimerkkinä käytän kahta toisilleen täysin vastakkaista tekniikkaa:
1. Osa kurssista sisältää leikkauksia, joissa ei missään tapauksessa käytetä muokkaus- tai ohennussaksia.
2. Osa kurssista sisältää leikkauksia, jotka tehdään nimenomaan kokonaan muokkaussaksilla.

Kenelle kurssi on suunnattu? Tervetuloa etenkin alalla vasta aloittaneet - tässä teille lyhyen leikkauksen tehopaketti!

Hinta: 189 € + alv. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme 50 € + alv.

Aika: 10.00–16.00

PvmPaikkaIlmoittautuminen
23.10.2018Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu
6.11.2018Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu
14.11.2018Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu

Trillion Tones Artist Väripäivä

Kurssikuvaus: Päivän aikana tutustut Trillion Tones -sarjan ideologiaan, käyttöön ja pääset harjoittelemaan monipuolisia tekniikoita ja reseptejä harjoituspäähän. Sarjan antamat rajattomat mahdollisuudet erilaisten värireseptien toteuttamiseen yhdistettynä luovimpiin väritekniikoihin tekevät Trillion Tones -sarjasta ainutlaatuisen ammattilaisen työkalun. Kurssi antaa sinulle valmiuksia rohkeaan työskentelyyn sarjan parissa.

Kenelle kurssi on suunnattu? Trillion Tones -sarjasta kiinnostuneille tai sarjaa jo käyttäville.

Muuta: Mukaan tulisi ottaa värjäystarvikkeet, väriessu & kappa, harjat, klipsit, muotoilurauta ja fööni.

Hinta: 80 € + alv. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme 50 € +alv. Hinta sisältää kurssilla käytettävän harjoituspään.

Aika: 10.00-15.00

PvmPaikkaIlmoittautuminen
23.8.2018Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu
28.8.2018Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu
4.9.2018Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu
3.10.2018Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu
4.10.2018Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu
5.11.2018Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu
6.11.2018Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu

Harri
Harri Tasanko
0207 444 736

Arja
Arja Koivio Savela
0207 444 734

Sähköpostiosoitteet muodossa etunimi.sukunimi@sim.fi

Koulutustilat

Sim Koulu:
Pallotie 2
33470 Ylöjärvi

Sim Studio:
Mäkelänkatu 54 B
00510 Helsinki

Hiusmalliksi

Etsimme kiertueellemme nais- ja miespuolisia hiusmalleja. Olet etsimämme, jos sinulla on hyväkuntoiset hiukset ja annat kouluttajillemme vapaat kädet uuteen lookiin sekä olet käytettävissämme koko koulutuspäivän. Toivomme myös että olet iloinen persoona ja nautit esiintymisestä!

Ilmoittautumisia otetaan vastaan yhteistyökumppanimme kautta (jos ilmoitettu) tai sähköpostitse osoitteessa mallihaku@sim.fi
(liitä mukaan kuva, yhteystiedot sekä tiedot paikkakunnasta minne haet malliksi).

Lisätietoja voitte kysyä myös soittaen 0800-93641 / Asiakaspalvelu tai 0207 444 736 / Harri Tasanko.