Koulutukset

Investoi itseesi, se kannattaa

Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen ja uudistuneeseen koulutustarjontaamme. Varaa paikkasi heti, sillä suosituimmat koulutuksemme täyttyvät nopeasti. Tuleva koulutuskausi on mielenkiintoinen, sillä nopeasti kehittyvä alamme asettaa myös koulutukselle uusia mahdollisuuksia ja vaatimuksia. Kampaajina meidän on elettävä ajan hermoilla. Väreillä leikittely on sallittua enemmän kuin koskaan aiemmin ja tämä tuo mukanaan mahtavan vapauden toteuttaa entistä rohkeammin luovuuttamme.

Sim webinaari -koulutukset tulevat luoksesi jopa kotisohvallesi, lisäksi että workshop -kurssejamme järjestetään ympäri Suomen. Myös Helsingin Sim Studiomme palvelee loistavana koulutuspaikkana, sillä koulutusstudiollemme on helppo saapua ympäri suomen - Tervetuloa viettämään koulutuspäivää vaikka Helsinkiin!

Vahvan ammattitaidon avulla osaamme ohjata ja palvella asiakkaitamme entistä paremmin, lunastaen asiakkaidemme luottamuksen hiusalan ammattilaisina. Uutuutena koulutustarjontaamme on lisätty esimerkiksi Portfolio kurssi. Kurssilla pääset ammattilaisten tukemana toteuttamaan hiuskuva haaveesi ja markkinoimaan osaamistasi. Sinua auttaa päivän kuluessa niin omat kouluttajamme kuin kuvausmeikkien huippuammattilainen, unohtamatta ammattilaishiuskuvaajaa. Lisäksi saat vinkkejä kuvien hyödyntämisestä markkinoinnissasi.

Koulutus syksyn huipentumana on Suomen 100v itsenäisyyspäivän läheisyyteen osuva Juhlagaalamme. Haluamme kotimaisena valmistajana olla mukana juhlimassa maamme itsenäisyyttä kanssasi. Gaala on mahtava juhlavuoden huipentuma ja oiva tilaisuus viettää samalla vaikka pikkujoulut upeassa uudessa Clarion hotellissa.

Investoi itseesi ja nähdään koulutuksissa – se kannattaa!


SensiDO Colorist 1/4
Basic A

Kurssikuvaus: Peruskurssillamme pääset tutustumaan kotimaiseen SensiDO-värisarjaan ja sen monipuolisuuteen. Käymme läpi koko SensiDO -tuoteperheen, jolloin opit hyödyntämään värikonseptimme tuomia loputtomia mahdollisuuksia. Basic -kurssilla saat kattavan tietopaketin värien käytöstä.

Basic-koulutusosio sisältää alkuun teoriaosuuden, jonka jälkeen voit osallistua myös työskentelyosuuteen, jossa sovelletaan teoriaa käytännössä oman mallisi kanssa. Tulet varmasti huomaamaan, kuinka helppoa ja vaivatonta SensiDO -väreillä värjääminen onkaan.

Kenelle kurssi on suunnattu? Kurssi on SensiDO Colorist -koulutusohjelman ensimmäinen osa ja se on suunnattu uusille väriasiakkaillemme. Kurssilta saat loistavan startin lähteä toteuttamaan luovasti omia ideoitasi.

Muuta: Oma malli mukaan klo 11.30-16.00 välisenä aikana. Mukaan tulisi ottaa värjäystarvikkeet, väriessu & kappa, harjat, klipsit, muotoilurauta ja fööni

Hinta: Kurssi on ilmainen

Kesto: 10.00–16.00

PvmPaikkaIlmoittautuminen
13.8.2018Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu
13.8.2018Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu

SensiDO Colorist 2/4
Basic B

Kurssikuvaus: Päivän aikana käydään läpi SensiDO -värien monipuoliset ja tarkoituksen mukaiset hyödyntämis mahdollisuudet, sekä saadaan runsaasti soveltavia vinkkejä liiketyöskentelyyn. Käytämme mahdollisuuksien mukaan SensiDO -sarjan ainutlaatuisia metallivivahteisen 99/ ja kirkastavan S-sarjan sävyjä. Kurssilla syvennytään haastaviin värjäystilanteisiin ja luodaan varmuutta toteuttaa asiakkaiden vaativatkin toiveet erilaisilla värjäystekniikoilla.

Kurssi sisältää alkuun kattavan teoriaosuuden, jonka jälkeen voit osallistua myös työskentelyosuuteen oman mallisi kanssa.

Kenelle kurssi on suunnattu? Jatkokurssi, joka syventää Basic -kurssilla opittuja tietoja sekä taitoja. Suunnattu SensiDO -värin perusteet hallitseville.

Muuta: Oma malli mukaan klo 11.30-16.00 välisenä aikana. Mukaan tulisi ottaa värjäystarvikkeet, väriessu & kappa, harjat, klipsit, muotoilurauta ja fööni

Hinta: Kurssi on ilmainen väriasiakkaillemme, muille 150 € + alv.

Aika: 10.00-16.00

PvmPaikkaIlmoittautuminen
20.8.2018Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu
20.8.2018Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu

SensiDO Colorist 3/4
Blond

Kurssikuvaus: Koulutuskokonaisuuden kolmannessa osuudessa perehdytään SensiDO-vaalennustuotteiden käyttöön. Päivänä aikana käydään läpi vaalennukset, vaalennusväreistä taitoihin. Opit parhaimmat tekniikat luodaksesi täydelliset värilliset vaaleat. Kurssi sisältää teoriaosuuden sekä käytännön työskentelyosuuden oman mallisi kanssa.

Kenelle kurssi on suunnattu? Kun kaipaat tietoa ja inspiraatiota vaalennuksiin liittyen. Tarkoitettu jatkokurssiksi kun olet käynyt jo Basic ja Artist -kurssit.

Muuta: Oma malli mukaan klo 10.00-16.00 välisenä aikana. Mukaan tulisi ottaa värjäystarvikkeet, väriessu & kappa, harjat, klipsit, muotoilurauta ja fööni

Hinta: Kurssi on ilmainen väriasiakkaillemme, muille 150 € + alv.

Aika: 10.00-16.00

PvmPaikkaIlmoittautuminen
21.8.2018Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu
22.8.2018Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu

Harri
Harri Tasanko
0207 444 736

Arja
Arja Koivio Savela
0207 444 734

Sähköpostiosoitteet muodossa etunimi.sukunimi@sim.fi

Koulutustilat

Sim Koulu:
Pallotie 2
33470 Ylöjärvi

Sim Studio:
Mäkelänkatu 54 B
00510 Helsinki

Hiusmalliksi

Etsimme kiertueellemme nais- ja miespuolisia hiusmalleja. Olet etsimämme, jos sinulla on hyväkuntoiset hiukset ja annat kouluttajillemme vapaat kädet uuteen lookiin sekä olet käytettävissämme koko koulutuspäivän. Toivomme myös että olet iloinen persoona ja nautit esiintymisestä!

Ilmoittautumisia otetaan vastaan yhteistyökumppanimme kautta (jos ilmoitettu) tai sähköpostitse osoitteessa mallihaku@sim.fi
(liitä mukaan kuva, yhteystiedot sekä tiedot paikkakunnasta minne haet malliksi).

Lisätietoja voitte kysyä myös soittaen 0800-93641 / Asiakaspalvelu tai 0207 444 736 / Harri Tasanko.