Koulutukset

Investoi itseesi, se kannattaa

Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen ja uudistuneeseen koulutustarjontaamme. Varaa paikkasi heti, sillä suosituimmat koulutuksemme täyttyvät nopeasti. Tuleva koulutuskausi on mielenkiintoinen, sillä nopeasti kehittyvä alamme asettaa myös koulutukselle uusia mahdollisuuksia ja vaatimuksia. Kampaajina meidän on elettävä ajan hermoilla. Väreillä leikittely on sallittua enemmän kuin koskaan aiemmin ja tämä tuo mukanaan mahtavan vapauden toteuttaa entistä rohkeammin luovuuttamme.

Sim webinaari -koulutukset tulevat luoksesi jopa kotisohvallesi, lisäksi että workshop -kurssejamme järjestetään ympäri Suomen. Myös Helsingin Sim Studiomme palvelee loistavana koulutuspaikkana, sillä koulutusstudiollemme on helppo saapua ympäri suomen - Tervetuloa viettämään koulutuspäivää vaikka Helsinkiin!

Vahvan ammattitaidon avulla osaamme ohjata ja palvella asiakkaitamme entistä paremmin, lunastaen asiakkaidemme luottamuksen hiusalan ammattilaisina. Uutuutena koulutustarjontaamme on lisätty esimerkiksi Portfolio kurssi. Kurssilla pääset ammattilaisten tukemana toteuttamaan hiuskuva haaveesi ja markkinoimaan osaamistasi. Sinua auttaa päivän kuluessa niin omat kouluttajamme kuin kuvausmeikkien huippuammattilainen, unohtamatta ammattilaishiuskuvaajaa. Lisäksi saat vinkkejä kuvien hyödyntämisestä markkinoinnissasi.

Koulutus syksyn huipentumana on Suomen 100v itsenäisyyspäivän läheisyyteen osuva Juhlagaalamme. Haluamme kotimaisena valmistajana olla mukana juhlimassa maamme itsenäisyyttä kanssasi. Gaala on mahtava juhlavuoden huipentuma ja oiva tilaisuus viettää samalla vaikka pikkujoulut upeassa uudessa Clarion hotellissa.

Investoi itseesi ja nähdään koulutuksissa – se kannattaa!


SensiDO Trillion Tones

"Ensimmäinen hybridiväri, joka ei ole suoraväri, ei kestoväri eikä kevytväri vaan kaikkia niitä. Se mahdollistaa ammattilaisen luoda omat värit, sävyt ja vivahteet."
-Rebecca Taylor

Tervetuloa tutustumaan ja kouluttautumaan perinteisen hiustenvärjäyksen mullistavaan SensiDO Trillion Tones -hybridiväriin. Webinaarissa perehdymme hybridivärin ideologiaan sekä käyttöön liiketyössä. Webinaari antaa hyvät perusteet värien ja vivahteiden luomiseen. Trillion Tones on todellinen game changer -tuote, joka mahdollistaa täysin uudenlaisen tavan palvella asiakkaitanne.

Koulutus on suomenkielinen.

Aika: 10–12

PvmPaikkaIlmoittautuminen
3.5.2018WebinaariIlmoittaudu

SensiDO Colorist 1/4
Basic A

Kurssikuvaus: Peruskurssillamme pääset tutustumaan kotimaiseen SensiDO-värisarjaan ja sen monipuolisuuteen. Käymme läpi koko SensiDO -tuoteperheen, jolloin opit hyödyntämään värikonseptimme tuomia loputtomia mahdollisuuksia. Basic -kurssilla saat kattavan tietopaketin värien käytöstä.

Basic-koulutusosio sisältää alkuun teoriaosuuden, jonka jälkeen voit osallistua myös työskentelyosuuteen, jossa sovelletaan teoriaa käytännössä oman mallisi kanssa. Tulet varmasti huomaamaan, kuinka helppoa ja vaivatonta SensiDO -väreillä värjääminen onkaan.

Kenelle kurssi on suunnattu? Kurssi on SensiDO Colorist -koulutusohjelman ensimmäinen osa ja se on suunnattu uusille väriasiakkaillemme. Kurssilta saat loistavan startin lähteä toteuttamaan luovasti omia ideoitasi.

Muuta: Oma malli mukaan klo 11.30-16.00 välisenä aikana. Mukaan tulisi ottaa värjäystarvikkeet, väriessu & kappa, harjat, klipsit, muotoilurauta ja fööni

Hinta: Kurssi on ilmainen

Kesto: 10.00–16.00

PvmPaikkaIlmoittautuminen
26.4.2018WebinaariIlmoittaudu
28.5.2018Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu
29.5.2018Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu
13.8.2018Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu
13.8.2018Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu
16.8.2018WebinaariIlmoittaudu

SensiDO Colorist 2/4
Basic B

Kurssikuvaus: Päivän aikana käydään läpi SensiDO -värien monipuoliset ja tarkoituksen mukaiset hyödyntämis mahdollisuudet, sekä saadaan runsaasti soveltavia vinkkejä liiketyöskentelyyn. Käytämme mahdollisuuksien mukaan SensiDO -sarjan ainutlaatuisia metallivivahteisen 99/ ja kirkastavan S-sarjan sävyjä. Kurssilla syvennytään haastaviin värjäystilanteisiin ja luodaan varmuutta toteuttaa asiakkaiden vaativatkin toiveet erilaisilla värjäystekniikoilla.

Kurssi sisältää alkuun kattavan teoriaosuuden, jonka jälkeen voit osallistua myös työskentelyosuuteen oman mallisi kanssa.

Kenelle kurssi on suunnattu? Jatkokurssi, joka syventää Basic -kurssilla opittuja tietoja sekä taitoja. Suunnattu SensiDO -värin perusteet hallitseville.

Muuta: Oma malli mukaan klo 11.30-16.00 välisenä aikana. Mukaan tulisi ottaa värjäystarvikkeet, väriessu & kappa, harjat, klipsit, muotoilurauta ja fööni

Hinta: Kurssi on ilmainen väriasiakkaillemme, muille 150 € + alv.

Aika: 10.00-16.00

PvmPaikkaIlmoittautuminen
24.4.2018Hotel Aquarius UusikaupunkiIlmoittaudu
4.6.2018Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu
4.6.2018Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu
6.6.2018WebinaariIlmoittaudu
20.8.2018Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu
20.8.2018Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu

SensiDO Colorist 3/4
Blond

Kurssikuvaus: Koulutuskokonaisuuden kolmannessa osuudessa perehdytään SensiDO-vaalennustuotteiden käyttöön. Päivänä aikana käydään läpi vaalennukset, vaalennusväreistä taitoihin. Opit parhaimmat tekniikat luodaksesi täydelliset värilliset vaaleat. Kurssi sisältää teoriaosuuden sekä käytännön työskentelyosuuden oman mallisi kanssa.

Kenelle kurssi on suunnattu? Kun kaipaat tietoa ja inspiraatiota vaalennuksiin liittyen. Tarkoitettu jatkokurssiksi kun olet käynyt jo Basic ja Artist -kurssit.

Muuta: Oma malli mukaan klo 10.00-16.00 välisenä aikana. Mukaan tulisi ottaa värjäystarvikkeet, väriessu & kappa, harjat, klipsit, muotoilurauta ja fööni

Hinta: Kurssi on ilmainen väriasiakkaillemme, muille 150 € + alv.

Aika: 10.00-16.00

PvmPaikkaIlmoittautuminen
7.5.2018Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu
8.5.2018Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu
12.6.2018Vanha Paloaseman ullakko Kauppurienkatu 24 OuluIlmoittaudu
13.6.2018Lapin Ammattiopisto Porokatu 35 RovaniemiIlmoittaudu
21.8.2018Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu
22.8.2018Sim koulu Pallotie 2, YlöjärviIlmoittaudu

Kampauskoulutus
By Sari Launis

Tervetuloa mukaan Sari Launiksen kattavalle kampauskurssille, jossa pääset käytännössä toteuttamaan kampauksia mallillesi Sarin ohjeistuksessa. Kurssilla käydään läpi niin perustekniikat kampauksen pohjan rakentamiseen kuin itse kampauksen luomiseen. Sari auttaa sinua niissä osa-alueissa, joissa koet itse eniten tarvitsevasi apua. Helmikuun kurssilla perehdytään erityisesti juhlakampauksiin silmällä pitäen lähestyvää vanhojenpäivää. Tutustumme myös gaala- ja talvimorsiuskampauksiin sekä morsiuskampausten tuoreimpiin ideoihin ja lookkeihin. Huhtikuun kurssilla keskitytään erityisesti kesän juhlakampauksiin, koristeiden kiinnittämiseen sekä luonnon kukilla koristeluun.

Oma malli mukaan klo 10.00–16.00 välisenä aikana. Mukaan tulisi ottaa omat työvälineet, kuten harjat, kammat, klipsit, pinnit sekä mahdolliset kampauskoristeet.

Aika: 10.00–16.00

Hinta: 159 €

Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme 50 €

PvmPaikkaIlmoittautuminen
23.4.2018Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu

Aikuinen nainen
By Piatu Puhakka

Piatu keskittyy kurssilla aikuisen naisen tyylin löytämiseen. Piatu käsittelee hiusten kautta jokaisen oman tyylin vahvistamista, haasteiden ratkaisemista sekä vahvuuksien korostamista. Lisäksi hän käy läpi tulevan kauden trendejä ja niiden soveltamista liiketyöhön. Piatu on valmistellut muutaman valmiin mallin tyylin muutoksen todentamiseen, sekä toteuttaa muutoksen kurssin aikana.

Aika: 10.00–16.00

Hinta: 79 €

Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme 50 €

PvmPaikkaIlmoittautuminen
25.4.2018Sim Studio Mäkelänkatu 54b, HelsinkiIlmoittaudu

Inspiroidu Kreikan lämmössä! Koulutusmatka Ateenaan 19.-26.5.2018

Vielä muutama paikka vapaana asiakasmatkallamme! Lähde mukaan inspiroivalle koulutusmatkalle aurinkoiseen Ateenaan. Luvassa koulutusta sekä rentoa yhdessä oloa. Majoitumme meren rannalla upeissa maisemissa Kinetta Beach Resort & Spa 4* -hotellissa.

Korkealuokkainen merenrantahotelli tarjoaa mitä parhaimmat puitteet kampaamoalan ammattilaisten yhteiselle koulutusmatkalle. Hotellialueen monipuolinen ja kattava palvelutarjonta takaa meille hyvät rentoutus- ja koulutuspuitteet. Koulutuspäivien lomassa vietämme päivän yksityisjahdilla Ateenan Rivieralla sekä kaupunkipäivä tutustuen Ateenan kulttuuritarjontaan. Matka sisältää All Inclusive-palvelut, eli ateriat juomineen.

Monipuolinen koulutustarjonta sisältää mm. SensiDO demo-koulutuksen sekä tuotekoulutuksia (hands on). Koulutuksistamme vastaavat ihanat kouluttajamme Harri Tasanko ja Arja Koivio Savela sekä vierailevana tähtenä Piatu Puhakka!

Meillä on ilo ilmoittaa, että koulutustiimimme on täydentynyt Rebecca Taylorilla, joten luvassa on varmasti inspiroivia värjäyshetkiä SensiDO Trillion Tonesin parissa!

Matkan hinta 1300€ (standard) 1350€ (superior seaview) jaetussa 2hh huoneessa. Hinnat sis alv 24%.

Lisätiedot asiakaspalvelustamme 0800 9 3641

Matka on ainoastaan parturi-kampaajille

PvmPaikkaIlmoittautuminen
19.5.2018Ateena KreikkaIlmoittaudu

Harri
Harri Tasanko
0207 444 736

Arja
Arja Koivio Savela
0207 444 734

Sähköpostiosoitteet muodossa etunimi.sukunimi@sim.fi

Koulutustilat

Sim Koulu:
Pallotie 2
33470 Ylöjärvi

Sim Studio:
Mäkelänkatu 54 B
00510 Helsinki

Hiusmalliksi

Etsimme kiertueellemme nais- ja miespuolisia hiusmalleja. Olet etsimämme, jos sinulla on hyväkuntoiset hiukset ja annat kouluttajillemme vapaat kädet uuteen lookiin sekä olet käytettävissämme koko koulutuspäivän. Toivomme myös että olet iloinen persoona ja nautit esiintymisestä!

Ilmoittautumisia otetaan vastaan yhteistyökumppanimme kautta (jos ilmoitettu) tai sähköpostitse osoitteessa mallihaku@sim.fi
(liitä mukaan kuva, yhteystiedot sekä tiedot paikkakunnasta minne haet malliksi).

Lisätietoja voitte kysyä myös soittaen 0800-93641 / Asiakaspalvelu tai 0207 444 736 / Harri Tasanko.