Tehtävä

Johtavana hajusteettomien tuotteiden valmistajana Sim Finland Oy on toiminut suunnannäyttäjänä alallaan. Tarkoituksemme on tuulettaa käsityksiä perinteisestä kampaamosta.

Haluamme inspiroida ja rohkaista kampaajia pitämään parempaa huolta itsestään ja asiakkaistaan. Sitoutuminen Hyvän Ilman Kampaamo-konseptiin sekä tarjoamamme kokemus ja kumppanuus tuovat kampaajan liiketoimintaan vaihtoehtoisia työtapoja ja elementtejä, jotka auttavat häntä menestymään. Esimerkkeinä näistä ovat muun muassa korkealaatuiset Sim Sensitive -tuotteet sekä puhtaampi ja raikkaampi työympäristö.

Filosofia

Meillä on palava into suunnitella korkealaatuisia kampaamotuotteita ja myös kokonaisia kampaamoja.

Olemme aidosti kiinnostuneita hajusteettomista, ammattitason hiustenhoitotuotteista.

Sitoudumme vahvasti siihen, että kykenemme vastaamaan asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme toiveisiin ja tarpeisiin.

Suomalaisena yrityksenä asetamme laatustandardit korkealle jokaisen valmistamamme tuotteen kohdalla. Kun tämä ominaisuus kohtaa skandinaavisen intohimon puhtauteen ja tasapainoisuuteen sekä aidon kiinnostuksen asiakkaamme työolosuhteisiin, lopputuloksena syntyvät tuotteet ja ratkaisut ovat hajusteettomia, korkealuokkaisia ja täysin ajan vaatimusten tasalla.

Arvot

Kaikessa, mitä teemme, olemme mukana täydellä sydämellä.

Asiakkaamme ovat tärkeimpiä innoittajiamme.

Olemme vahva yhteistyökumppani.

Teemme työtä raikkaamman ilman puolesta.

Laatu

Sim Finland Oy:n laatupolitiikan myötä kehitämme, valmistamme, pakkaamme ja toimitamme joustavasti laadukkaita kotimaisia kosmetiikkatuotteita. Yrityksemme laatutyö tähtää ensisijaisesti laadukkaisiin ja turvallisiin lopputuotteisiin. Käytämme tutkittuja raaka-aineita ja tuotekehityksemme tekee vahvaa yhteistyötä asiakkaidemme tarpeisiin vastatakseen. Toimintamme perustuu sujuvaan yhteistyöhön asiakkaiden kanssa ja asiakastarpeiden täyttäminen on peruslähtökohtana koko toimintaketjussamme. Olemme sitoutuneet jatkuvan kehityksen työhön, joka tarkoittaa toimintojemme säännöllistä arviointia ja kehittämistä.

Sähköisen kaupankäynnin kehittäminen ja monipuolistaminen on tärkeä osa toimintaamme. Lisäksi asemaamme vahvana värituotteiden kehittäjänä ja valmistajana pyritään edelleen vahvistamaan. Teemme jatkuvasti työtä asiakkaidemme tarpeisiin vastataksemme niin koti- kuin ulkomaillakin. Toimimme myös sopimusvalmistajina sekä avaimet käteen - palveluiden tuottajana niin pienille kuin suurillekin yhteistyökumppaneille.