Kuva
 Niin ihanaa kuin onkin aina pitkän ja pimeän talven jälkeen, kun päivä pitenee ja ilmakin lämpenee, niin monelle kevät tuo mukanaan myös omat haasteensa. Talven hiekoitukset näyttäytyvät kevään katupölynä, ilmansaasteita on tavallista enemmän ja pitkä siitepölykausi alkaa, joten ilmanlaatu on usein vuoden kehnoin. Katu- ja siitepöly aiheuttavat silmien ja nenän vuotamista, aivastelua, hengitysvaikeuksia, astman oireet pahenevat, nukkuminen on vaikeaa ja moni tarvitsee useampaa eri lääkitystä.

Pienet hiukkaset tarttuvat hiuksiin, sitä tiukemmin mitä huokoisempi hius on – tämä korostuu erityisesti käsitellyssä ja kiharassa hiuksessa. Hiusten peseminen auttaa vain hetkellisesti ja lääkityskin vain tiettyyn pisteeseen asti. Pahimmillaan lääkitys, väsynyt ja hankala olo voivat jatkua puoli vuotta.

Uusi DS Anti-Pollen Pre Wash hyödyntää innovatiivista hoitavaa polymeeriä N-Durhancea (INCI: Polyacrylamidopropyltrimonium Chloride), joka aktivoituu shampoopesun yhteydessä. Se muodostaa hydrofobisen eli vettä hylkivän kalvon hiuksen pintaan, mikä estää katu- ja siitepölyn sekä ilmansaasteiden tarttumisen hiuksen pintaan. Teho paranee seuraavan viiden shampoopesun yhteydessä, joten tuotetta ei tarvitse käyttää joka kerta vaan vain joka kuudes kerta.

Testiryhmä sai huomattavan avun siitepölykauteen tämän tuotteen ansiosta! Erityisesti hyvin nukutut yöt auttoivat jaksamaan paljon paremmin, kun hiuksiin ei tarttunut pienhiukkasia päivän tai yön aikana. Suurin osa testiryhmästä pystyi myös vähentämään allergialääkitystä Anti-Pollen Pre Washin ansiosta ja yleinen vointi ja jaksaminen oli huomattavasti parempi. Moni kommentoikin, että ensimmäistä kertaa vuosiin kevät olikin hyvä vuodenaika.

Näin käytät Anti-Pollen Pre Wash -tuotetta
Levitä DS Anti-Pollen Pre Wash kosteisiin hiuksiin ennen shampoopesua, anna vaikuttaa 2–5 minuutin ajan, huuhtele ja pese hiukset shampoolla. Hoitoainetta ei tarvitse enää käyttää. Pese seuraavat viisi pesukertaa hiukset normaalisti valitsemillasi tuotteilla. Toista DS Anti-Pollen Pre Wash -käsittely vain joka kuudennella pesukerralla.