Kuva

Tarinamme

Me Simillä valmistamme omassa tehtaassamme Tampereella skandinaavista kosmetiikkaa puhtaista raaka-aineista aurinkoenergian voimin. Meille sensitiivisyys ja kotimaisuus merkitsevät vahvuutta olla oma itsemme. Arvomme kumpuavat pohjoismaisesta elämäntyylistä, jossa puhtaus, laatu ja selkeä design ohjaavat toimintaamme.

Haluamme valmistaa kampaamoalan ammattilaisille tuotteita, jotka mahdollistavat pitkän työuran ammatissa, jota rakastetaan. Tämän vuoksi kaikki valmistamamme tekniset tuotteet ovat luonnollisesti hajusteettomia. Me kehitämme ja tuotamme tuotteitamme ihmisille, jotka arvostavat korkeaa laatua, tuoteturvallisuutta ja modernia skandinaavista tyylikkyyttä. Me emme lupaa tuotteissamme turhaa tai mahdotonta, vaan rehellisesti sen mikä on mahdollista. Siinä on aito ero.

Vastuullisia valintoja

Olemme kasvaneet kovalla työllä suomalaisena perheyrityksenä, jonka juuret ovat syvällä maaperässämme. Meille on tärkeää noudattaa ympäristöä kunnioittavia toimintatapoja, noudattaa harkittua kuluttamista ja elinkaariajattelua. Tuotteemme syntyvät tarkkaan harkituista ja valituista raaka-aineista hyvien ja ympäristöä kunnioittavien valmistusprosessien tuloksena. 

Vuonna 2020 valmistuneessa tehtaassamme olemme panostaneet energiatehokkuuteen ja hiilijalanjälkemme pienentämiseen useiden toimintojemme osalta. Uusinta teknologiaa hyödyntäen säästämme uudessa tehtaassamme vuosittain noin neljä miljoonaa litraa puhdasta vesijohtovettä verraten aiempaan. Toimitilojemme katolle sijoitettu 1534 aurinkopaneelin aurinkovoimalamme vuosituotto on suurempi kuin tuotteidemme valmistukseen käytetty energiamäärä. Näin siis tuotteemme valmistuvat uudessa tehtaassamme aurinkoenergian voimin.

Ihmiset

Tasapainoinen elämä ja hyvinvointi näkyy paitsi hiuksissa, se näkyy myös kaikessa tekemisessä. Meille yritys ei ole mitään ilman henkilökuntaa. Ihmisiä, jotka jakavat yhteisen työyhteisön ja tavoitteen, jonka eteen tehdään töitä lähes joka päivä. Me yhdessä haluamme tehdä töitä niin kampaajien paremman työturvallisuuden kuin myös tuottaa kaikille asiakkaillemme hyviä hetkiä tuotteidemme parissa.