SensiDO fiiliskuva

Cream Color
Ammonia free

Kotimainen SensiDO-hiusvärisarja

SensiDO on hajusteeton hiusväri, joka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, se on siis todellinen lähiväri. Sävymaailma ja värjäysideologia on kehitetty yhteistyössä alamme parhaiden ammattilaisten ja kemistien kanssa ja ne tarjoavat loputtomasti vaihtoehtoja soveltaa yksilöllisiä väritoteutuksia.

Yhdestä SensiDO-tuubista voidaan tehdä sekä kestoväri, että kevytväri ja myös kiiltohuuhtelu hapetteiden vahvuutta ja määrää muuttamalla. Lopputulos on intensiivinen ja kestävä, peittävä sekä upeasti kiiltävä.

Parhaan mahdollisen värjäystuloksen, massan oikean viskositeetin ja levitettävyyden varmistamiseksi käytä SensiDO hiusväriä SensiDO Oxidant tai SensiDO Developer -hapetteiden kanssa.

Tehoaineiden yhdistelmä Re-Pair Complex hoitaa, jälleenrakentaa ja vahvistaa hiusta.

Perussarjan 113 sävyn lisäksi tulevat hoitavat, arganöljyä sisältävät Absolute-sävyt, joita on 51 kpl. Hapetteen määrästä ja laadusta riippuen SensiDO-värejä voi soveltaa sekä kesto- että kevytväreihin, samoin kuin vaalentamiseen ja värisävyn kirkastamiseen.

SensiDO Oxidant -hapetteita käytettäessä syntyy geelimäinen, helposti levitettävä värimassa, jonka etu on innovatiivinen S.O.C.S. -teknologia eli viivästetty hapettuminen (SensiDO Oxidation Control System). Tämä antaa värjäystyöhön lisäaikaa esimerkiksi monivärjäyksiä toteutettaessa.

SensiDO Absolute

SensiDO-maailma tarjoaa vaihtoehdon kaikentyyppisiin värjäystoiveisiin ja tarpeisiin. SensiDO Absolute -sarjan 51 sävyä on tarkoitettu hiuksille, jotka tarvitsevat erityistä hoitoa. Absolute-värit sisältävät arganöljyä, jonka rasvahapot, E-vitamiini ja antioksidantit kosteuttavat, suojaavat ja aikaansaavat kauniin kiillon. Erityisesti arganöljy luo hehkua punaväreihin. Absolute-sävyt eivät sisällä ammoniakkia, joten ne ovat täysin hajuttomia.

SensiDO Quick

SensiDO Quick -sarja mahdollistaa lyhyiden hiusten värjäyksen vain 10 minuutissa! Nopealla lisäpalvelulla esim. leikkauksen yhteydessä saat palveltua asiakkaitasi kokonaisvaltaisesti parhaalla mahdollisella tavalla. SensiDO Quick -värin kooostumus mahdollistaa nopeat levitystekniikat esim. nokkapulloa käyttämällä.

CASPerfume free

Oxidant & Creme Developer

SensiDO Oxidant & Creme Developer

SensiDO-värejä tulisi käyttää ainoastaan näitä varten kehitettyjen, SensiDO Oxidant tai SensiDO Creme Developer -hapetteiden kanssa. Näin saadaan aikaa paras mahdollinen, pitkään kestävä, kiiltävä ja elinvoimainen lopputulos.

SensiDO-hapetteiden avulla värjäystuloksesta tulee toivotunlainen ja värimassaan saadaan oikea viskositeetti ja helposti levitettävä koostumus.

SensiDO hapetteet:

2,1 % Vol. 7 Kevyt väri
3 % Vol. 10 sama tummuus tai tummempi
6 % Vol. 20 1 asteen vaaleampi, sama tummuus tai tummempi
9 % Vol. 30 2 astetta vaaleampi
12 % Vol. 40 3-4 astetta vaaleampi

CASPerfume free

SensiDO Blond

Korkealaatuiset Blond for Ever -tuotteet kuuluvat nyt SensiDO-perheeseen. Tuotteiden sisältö pysyy samana, vain logo on muuttunut.

Perinteinen tai ammoniakiton vaalennusjauhe soveltuu erilaisiin vaalennustekniikoihin ja toivottu vaalennustulos syntyy vaivattomasti.

Pakkauskoko: 500 g

SensiDO Match

SensiDO Match

Ammoniakiton värihoitoaine.
Lue lisää…

SensiDO Magic Lightening hair color system

Värjää ja vaalentaa samanaikaisesti

Vaalentaa hiusta jopa kuusi astetta ja värjää hiusta samaan aikaan. Pölyämättömällä, väriseoksen ja vaalennusvoiteen yhdistelmällä väri onnistuu aiemmin värjättyynkin hiukseen tummimmasta (tummuusaste 2) vaaleimpaan (tummuusaste 10) ja kirkkaisiin punasävyihin.

CASPerfume free

SensiDO Pre-Pigmentation Foam

SensiDO esipigmentointivaahto on ammattikäyttöön tarkoitettu, helppokäyttöinen ja hajusteeton pigmentointivaahto. Soveltuu käytettäväksi sekä ennen että jälkeen värjäyksen.

Kolme värisävyä:

Toivottu sävy tummuudet 2 - 6 Warm Red
Toivottu sävy tummuudet 6 – 8 Soft Orange
Toivottu sävy tummuudet 8 – 10 Sunny Gold

CASPerfume free

SensiDO Color Seal

Hajusteeton emulgointineste. Matalan pH:n omaava emulgointineste sulkee hiussuomut värjäyksen jälkeen lukiten värin hiuksiin. Pidentää hiusvärin kestoa ja samalla edesauttaa värisävyn säilymistä kiiltävämpänä ja kauniimpana pidempään. Levitä emulgointinestettä runsaasti hiuksiin värikäsittelyn jälkeen ja emulgoi. Erillistä shampoopesua ei tarvita.

SensiDO Color Remover

Hajusteeton väritahrojen poistoneste. Poistaa nopeasti kevyt- ja kestovärien aiheuttamat väritahrat iholta. Vain ammattikäyttöön.

SensiDO Skin Protection

Hajusteeton suojavoide iholle. Ehkäisee ihon värjäytymisen hiusten värjäyksen aikana. Voidemaisen koostumuksen ansiosta tuote on helppo levittää iholle. Peseytyy helposti pois. Vain ammattikäyttöön.