SensiDO fiiliskuva

SensiDO – kotimainen lähiväri, joka valloittaa maailmaa

Kotimainen hajusteeton SensiDO on monipuolinen ammattilaisväri, joka antaa hiusalan ammattilaisille rajattoman mahdollisuuden toteuttaa luovasti omia visioitaan. Sävymaailma ja värjäysideologia on kehitetty yhteistyössä alamme parhaiden ammattilaisten ja kemistien kanssa ja ne tarjoavat loputtomasti vaihtoehtoja soveltaa yksilöllisiä väritoteutuksia. Tehoaineiden yhdistelmä Re-Pair Complex hoitaa, jälleenrakentaa ja vahvistaa hiusta.

Yhdestä SensiDO-tuubista voidaan tehdä sekä kevyt- että kestovärin ja kiiltosävytteen hapetteiden vahvuutta ja määrää muuttamalla. Lopputulos on intensiivinen ja kestävä, peittävä sekä upeasti kiiltävä. Parhaan mahdollisen värjäystuloksen, massan oikean viskositeetin ja levitettävyyden varmistamiseksi käytä SensiDO hiusväriä SensiDO Oxidant tai SensiDO Developer -hapetteiden kanssa.

Värit

SensiDO Cream Color

Monipuolisesta SensiDO Cream Color sarjasta löytyy erittäin laaja 120 sävyn valikoima. Cream Color hiusvärit sisältävät värinkohentajaa, joka hidastaa värin kehittymistä sekoitusvaiheessa mahdollistaen värimolekyylien pääsyn hiusrakenteeseen ja värin kehittymisen oikeassa paikassa. Väristä tulee kestävä, intensiivinen ja kiiltävä. SensiDO Cream Colorin avulla saavutetaan jopa 100% harmaanpeitto.

SensiDO Absolute

SensiDO-värimaailma tarjoaa vaihtoehdon kaiken tyyppisiin värjäystoiveisiin ja tarpeisiin. Ammoniakittoman SensiDO Absolute -sarjan yli 50 sävyä on rikastettu hiuksia syväkosteuttavalla arganöljyllä, joka tuo hiuksiin erityistä kiiltoa.

SensiDO Quick

SensiDO Quick -sarja mahdollistaa lyhyiden hiusten värjäyksen vain 10 minuutissa! Nopealla lisäpalvelulla esim. leikkauksen yhteydessä saat palveltua asiakkaitasi kokonaisvaltaisesti parhaalla mahdollisella tavalla. SensiDO Quick -värin kooostumus mahdollistaa nopeat levitystekniikat esim. nokkapulloa käyttämällä.

Oheistuotteet

SensiDO Hapetteet

Parhaan mahdollisen värjäystuloksen, massan oikean viskositeetin ja levittävyyden varmistamiseksi käytä SensiDO-hiusväriä vain SensiDO Oxidant tai SensiDO Creme Developer hapetteiden kanssa.

SensiDO Creme Developer

Hajusteeton, voidemainen hapete. Tekee väri- ja vaalennusainemassoista miellyttävät käyttää. Helppo sekoittaa SensiDO -värien kanssa. Värimassasta tulee riittävän paksua, mutta notkeaa, jota on helppo levittää hiuksiin.

SensiDO Creme Developer hapetteet saatavilla voimakkuudet: 0,9%, 2,1%, 3%, 6%, 9% ja 12%.

SensiDO Oxidant

Hajusteeton, nestemäinen hapete. Tekee värimassasta geelimäisen, joka on helppo levittää hiuksiin. Innovatiivinen S.O.C.S. -teknologia eli viivästetty hapettuminen antaa lisäaikaa värjäystyöhön esimerkiksi monivärjäyksiä toteutettaessa. Suositellaan käytettäväksi erityisesti harmaanpeitossa, vaalennusvärien sekä taittosävyjen kanssa.

Saatavilla voimakkuudet 2,1%, 3%, 6%, 9% ja 12%.

Vaalennus

SensiDO Vaalennusjauheet

SensiDO Blond

Hajustetton, pölyämätön vaalennuskäsittely, joka on miellyttävä niin asiakkaalle kuin kampaajallekin. SensiDO Blond vaalennusjauheet ovat tehokkaista ja niitä on vaivatobn levittää pehmeän ja voidemaisen koostumuksen ansiosta. Vaalentaa jopa seitsemän astetta. Saatavilla myös ammoniakiton vaihtoehto.

SensiDO Creative 7.0 Bleach Powder

Hajusteeton, savipohjainen SensiDO Creative 7.0 Bleach Powder vaalennusaine kaikkiin vapaankäden tekniikoihin. Turpoamaton koostumus mahdollistaa värin tarkan ja nopean levittämisen ilman foliota. Tuote ei kuivu eikä varise levityksen eikä vaalennusprosessin aikana, joten se on erittäin miellyttävä ja helppo työstää.

SensiDO Match

Intensiivinen värihoitoaine, joka lisää hiukseen kiiltoa, parantaa sävyä ja sävyn intensiteettiä. Hiusta vahingoittamaton koostumus uudistaa sävyä värikäsittelyiden välillä. SensiDO Match levitetään kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin, annetaan vaikuttaa 3–5 minuuttia ja huuhdotaan. Värjäystulos kestää 6–8 pesua.

Magic

SensiDO Magic

Hajusteeton SensiDO Magic mahdollistaa tummaksi värjättyjen hiusten vaalennuksen ja värjäyksen samalla massalla. SensiDO Magic tarjoaa laajan sävyvalikoiman viileän vaaleasta vahvoihin punaisiin. Vaalentaa jopa 6 astetta.

Oheistuotteet

SensiDO Oheistuotteet

SensiDO Simplex Bonder

Hajusteeton SensiDO Simplex Bonder on vaalennuksen, värjäyksen ja rakennekäsittelyiden yhteydessä käytettävä tuote, joka suojaa hiusta erittäin tehokkaasti teknisenkäsittelyn aikana. SensiDO Simplex Bonder on täysin uudella tavalla toimiva korjaava ja vahvistava tehohoitotuote, joka elvyttää kaikkein huonokuntoisimmatkin hiukset upeiksi, kiiltäviksi ja vahvoiksi. Sopii kaiken laatuisille ja kuntoisille hiuksille.

SensiDO Pro Cooler

Hajusteeton pigmenttilisä. Käytetään vaalennusaineen tai vaalentavan värin seassa taittamaan ei-toivottua lämpöisyyttä ja keltaisuutta värjäystuloksessa. Voidaan käyttää myös shampoon tai hoitoaineen seassa, kun halutaan taittotehoa jo valmiiksi vaaleaan hiukseen.

SensiDO Color Seal

Hajusteeton emulgointineste. Käytetään hiusten värjäämisen yhteydessä shampoopesun ase¬masta. Sulkee hiussuomut värjäyksen jälkeen lukiten värin hiuksiin. Pidentää hiusvärin kestoa, lisää kiiltoa ja silottaa hiusta. Suosittelemme suojakäsineiden käyttöä tuotetta käsiteltäessä.

SensiDO Pre Pigmentation Foam

Hajusteeton esipigmentointivaahto on helppokäyttöinen pigmentointivaahto. Soveltuu käytet¬täväksi sekä ennen että jälkeen värjäyksen. Saatavilla kolmessa sävyssä: Soft Orange (oranssi), Sunny Gold (keltainen), Warm Red (punainen).

SensiDO Color Mass Thickener

Hajusteeton ja nestemäinen värimassan paksuntaja joka tekee valmiista värimassasta paksumman ja mahdollistaen monipuoliset värjäystekniikat. Sen avulla voidaan toteuttaa mm. raidoituksia ilman folioita. Sekoita huolellisesti tasaisen värimassan aikaansaamiseksi.

SensiDO Color Remover

Hajusteeton väritahrojen poistoneste. Poistaa nopeasti kevyt- ja kestovärien aiheuttamat väri¬tahrat iholta.

SensiDO Skin Protection

Hajusteeton suojavoide iholle. Ehkäisee ihon värjäytymisen hiusten värjäyksen aikana. Voidemai¬sen koostumuksen ansiosta tuote on helppo levittää iholle. Peseytyy helposti pois. Levitetään hius¬rajaan, korvien ja kaulan alueen iholle ennen hiusten värikäsittelyä.