SensiDO Match

Laveeraustyökalu

Helppo ja nopeakäyttöinen työkalu intensiivisävyjen laveeraamiseen löytyy osoitteesta matchapp.sim.fi!

Find your Match!

SensiDO Match on intensiivinen suoravärisarja. Raikkaat, rohkeat ja eloisat sävyt on laveerattavissa juuri sellaisiksi kuin haluat. Kahdentoista sävyn valikoimasta löydät varmasti oman matchisi! Mukana myös kolme neonsävyä, jotka hohtavat UV-valossa. SensiDO Match -suoraväri hoitaa, kosteuttaa ja rakennepaikkaa hiusta tehokkaasti värjäyksen aikana. Tuote on hajusteeton ja vegaaninen.

Kuinka värjään? Voit sekoittaa kaikkia SensiDO Match -suoraväripigmenttejä keskenään. SensiDO Match -suoraväreillä värjääminen on helppoa, sillä voidemaisen koostumuksen ansiosta se on helppo levittää tasaisesti hiuksiin. Se sopii kaikille hiustyypeille. Sisältää lämpö- ja UV-suojan.

Kuinka laveeraan? Sekoita Clear-laveeraajan joukkoon suoraväripigmenttiä pieni määrä kerrallaan, kunnes olet saavuttanut haluamasi sävyn. Mitä enemmän valkoista Clear-laveeraajaa käytät, sen vaaleampi ja haaleampi lopputulos on. Helppoa! Vaaleiden pastellisävyjen aikaansaamiseksi hiusten tulee olla puhtaan vaaleat, jotta lopputulos olisi toivotunlainen.

Käyttö: Levitä tasaisesti pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 10-20 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Huom! Käytä suojakäsineitä, suojaa vaatteet ja vältä värin leviäminen iholle. Saattaa päästää märkänä väriä pyyhkeeseen / lakanoihin.

Tuotteet

Blackout 
Erityisen intensiivinen musta suoraväri syventää ja ylläpitää tummien hiusten sävyä ja antaa upean kiillon hiuksiin. 

Caramel Copper
Luonnollisen pehmeä kuparin sävy, jolla värjäät keskivaaleista vaaleisiin hiuksiin.

Classy Red
Viileän punainen suoraväri. Luo pastelliset vaaleanpunaiset lisäämällä pieni määrä kerrallaan suoraväriä Clear-laveeraajan joukkoon.

Coffee
Viileän ruskea suoraväri, jolla värjäät ja ylläpidät kylmän vivahteikasta sävyä hiuksissa.

Electric Violet
Intensiivinen violetti suoraväri, jolla värjäät ja ylläpidät kylmän vivahteikkaita sävyjä hiuksissa. Luo kauniit laventelin sävyt lisäämällä suoraväriä pieni määrä kerrallaan Clear-laveeraajan joukkoon.

Mermaid
Intensiivinen turkoosi shokkiväri, jolla värjäät ja ylläpidät turkooseja sävyjä hiuksissa.

Midnight Blue
Erityisen intensiivinen, upea sininen shokkiväri. Laveeraa pastelliset sävyt, kuten baby blue tai trendikäs denim, lisäämällä suoraväriä Clear-laveeraajan joukkoon.

Platinum
Intensiivisen viileä suoraväri, jolla värjäät ja ylläpidät kylmän vivahteikasta sävyä hiuksissa. Neutraloi ei-toivottuja lämpimiä sävyjä. Halutessasi pehmeämmän taiton, laveeraa sävyä Clear-laveeralla.

Smokey
Tummanharmaa suoraväri, jota laveeraamalla luot kauniit grafiitin harmaan vivahteet.

Fireball [neon]
UV-valossa hehkuva neonoranssi sävy.

Hello Banana [neon]
UV-valossa hehkuva neonkeltainen sävy.

Unicorn Pink [neon]
UV-valossa hehkuva neonpinkki sävy. Laveeraa pastelliset baby pink sävyt lisäämällä suoraväriä Clear-laveeraajan joukkoon.

Clear [white base]
Väritön voidemainen laveeraaja. Luo upeat pastellisävyt intesiivisävyistä SensiDO Match Clear -laveerajan avulla.