SensiDO Match

Todellista väriloistoa!

SensiDO-tuoteperheen uutuus on ammoniakiton värihoitoaine, joka lisää hiukseen kiiltoa, parantaa sävyä ja sävyn intensiteettiä. Hiusta vahingoittamaton koostumus uudistaa sävyä värikäsittelyiden välillä. SensiDO Match levitetään kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin, annetaan vaikuttaa 3–5 minuuttia ja huuhdotaan. Värjäystulos kestää 6–8 pesua.

Magenta

Vahva vaaleanpunainen sävy, joka tuo raikkautta ja voimakkuutta pinkkiin hiukseen ja lisäkorostusta vaaleaan hiukseen. Lisää kiiltoa ja sävyn intensiivisyyttä.

Tangelo

Intensiivinen oranssi sävy kuparinsävyiseen hiukseen. Uudistaa kuparivivahteen syvyyttä ja kiiltoa. Vaaleanruskeissa hiuksissa käytettynä lisää hiusten lämmintä sävyä.

Scarlet

Kirkas punainen voimakkaan punasävyiseen hiukseen. Lisää elinvoimaa ja raikastaa hiusvärin sävyä ja intensiivisyyttä. Voidaan käyttää sävytteenä myös vaaleampiin hiuksiin.

Chocolate

Voimakas ruskea sävy tummiin ja keskiruskeisiin hiuksiin. Raikastaa ruskeaa sävyä, lisää värin syvyyttä ja kiiltoa.

Pearl

Hiekkainen vaalea sävy, joka soveltuu vaaleasta keskivaaleaan hiukseen. Raikastaa hiusten värisävyä ja lisää kiiltoa.

Platinum

Viileä hopea sävy vaaleaan tai harmaaseen hiukseen. Raikastaa väriä, poistaa keltaisuutta sekä lisää värin kiiltoa ja elinvoimaa.

Indigo

Voimakas violetti sävy tummiin hiuksiin. Säilyttää hiusvärin vivahteikkaana, kiiltävänä ja elinvoimaisena.

Licorice

Syvä sinimusta sävy tummanruskeisiin ja mustiin hiuksiin. Saa aikaan intensiivisen kiillon ja lisää tummiin värisävyihin syvyttä ja ulottuvutta.