SensiDO Simplex Bonder
Simplex Bonder

SensiDO Simplex Bonder

Hajusteeton ja vegaaninen SensiDO Simplex Bonder on vaalennuksen, värjäyksen ja rakennekäsittelyiden yhteydessä käytettävä tuote, joka suojaa hiusta erittäin tehokkaasti teknisenkäsittelyn aikana. SensiDO Simplex Bonder on täysin uudella tavalla toimiva korjaava ja vahvistava tehohoitotuote, joka elvyttää kaikkein huonokuntoisimmatkin hiukset upeiksi, kiiltäviksi ja vahvoiksi. Sopii kaiken laatuisille ja kuntoisille hiuksille.

Uusi innovatiivinen teknologia suojaa hiuksen rikkisidoksia ja rakennepaikkaa jo katkenneet sidokset ennennäkemättömällä tavalla vahvistaen samalla hiusta. Parantaa hiusvärin kestoa ja suojaa hiusta myös mekaanisen rasituksen aiheuttamilta vaurioilta. SensiDO Simplex Bonderin avulla elvytät myös kaikkein huonokuntoisemmatkin hiuksen kauniin kiitäviksi ja hoidetun näköiseksi. Tuotteen toimivuus perustuu hiusten yhtäaikaiseen suojaamiseen, korjaamiseen ja vahvistamiseen.

Näin SensiDO Simplex Bonder toimii:
Simplex Bonder sisältää bifunktionaalisen polymeerin, jolla on erityinen ketjupituus pyrrolidoni-karboksyylihapon kanssa. Tämän polymeerin erityisen ketjupituuden johdosta se suojaa ja korjaa hiuksia vaalennus- ja värjäyskäsittelyiden aikana sekä vahvistaa keratiinin proteiinisidoksia, mikä puolestaan johtaa hiuskuidun parempaan laatuun.
Polymeerin ainutlaatuisen rakenteen ansiosta sillä on myös hyvin korkea affiniteetti, jonka vuoksi se palauttaa keratiinin rikkisidokset sekä jälleenrakentaa hiusten vetysidoksen. Samainen polymeeri myös palauttaa hiuksen luonnollisen hydrofobisuuden, joka tyypillisesti häviää hiuksesta kemiallisten käsittelyjen aikana.