SensiDO Trillion Tones

SensiDO Trillion Tones by Rebecca Taylor

Rebecca Taylor

SensiDO Trillion Tones by Rebecca Taylor on hybridiväri, joka ei ole suoraväri, ei kestoväri eikä kevytväri, vaan kaikkia niitä. SensiDO Trillion Tones on suoraväripigmentteihin perustuva PPD vapaa hiusväri, jota voidaan käyttää myös kestovärin tavoin. Sen avulla onnistuu kaikki värjäykset luonnollisesta ruskeista pasteilleihin ja räikeisiin shokkiväreihin kuin myös harmaanpeitot sekä taitot.

SensiDO Trillion Tones -konsepti on kompakti tuoteperhe, joka antaa jokaiselle kampaajalle mahdollisuuden rikkoa perinteisiä raja-aitoja. Väriperhe sisältää viisi perusväriä, viisi pastelliväriä sekä valkoisen, joita yhdistelemällä saat luotua triljoonia värejä ja sävyjä käsitellyille, käsittelemättömille ja jopa harmaille hiuksille. SensiDO Trillion Tones haastaa kampaajat kautta maailman toteuttamaan itseään ja luomaan mitä upeampia värjäyksiä!

Kuinka tuote toimii?

Kolme pääkomponenttia suoraväripigmentit, alkali ja hapete. Suoraväripigmenttien avulla luot helposti ja nopeasti triljoonia eri värisävyjä, joissa vain mielikuvitus on rajana. Suoraväripigmetit sisältävät hiusta suojaavia raaka-aineita, jotka samalla poistavat sähköisyyttä, antavat näyttävän kiillon sekä tekevät hiuksesta pehmeän tuntuiset. Alkali auttaa pigmenttejä tunkeutumaan syvemmälle hiuksen sisään, ammoniakki edistää vaalenemisprosessia toimimalla katalyyttinä toimiessaan yhdessä vetyperoksidin (hapetteen) kanssa. Alkali sisältää värinkohentajaa, joka parantaa hiusvärin kestoa ja intensiteettiä. Lisäksi se suojaa hiusta värjäyksen aikana sekä antaa näyttävää kiiltoa hiuksiin. Hapete hapettaa, vapautunut happi vaalentaa hiuksen luonnollista melaniinipigmenttiä ja tekee väristä myös pitkäkestoisemman.

16 tuotetta

Suoraväripigmentit:
Sininen: intensiivi ja pastelli 250 ml
Punainen: intensiivi ja pastelli 250 ml
Keltainen: intensiivi ja pastelli 250 ml
Ruskea: intensiivi ja pastelli 250 ml
Musta: intensiivi ja pastelli 250 ml
Valkoinen: 250 ml ja 1000 ml

Alkalit: /0 ja /00, 1000 ml
Hapetteet: 3% ja 7,5%, 1000 ml

Trillion Tones products