Kuva

SensiDO-väreille myönnettiin Avainlippu!

SensiDO-väreille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki. Saavutus on merkittävä, sillä SensiDO on ensimmäinen ja ainoa Avainlipun saanut ammattilaisväri! Kotimaisuudella on suuri merkitys myös kampaamoille ja niiden asiakkaille. 
 
Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä
Avainlippu-merkistä tunnistat, että tuote on valmistettu Suomessa. Merkki voidaan myöntää suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Keskimäärin Avainlippu-tuotteen kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia. Lisäksi Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksien mukaan Avainlippu on Suomen tunnetuimpia brändejä. Suomalaisista suurin osa (75 %) on myös sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti. Avainlippuun liitetään positiivisia mielikuvia kotimaisuudesta, luotettavuudesta, turvallisuudesta ja vastuullisuudesta.
 
Vastuullisuus
Trendinä vastuullisuus on ollut kasvava jo usean vuoden ajan. Lähellä tuotetut tuotteet ja kotimaisuus ovat isoja askelia kohti vastuullisempia kulutustottumuksia. Tuotteemme valmistetaan Ylöjärvellä, omassa tehtaassamme käyttämällä toimitilojemme katolle sijoitettua lähes 700 aurinkopaneelin aurinkovoimalaa.