Kuva

UNELMANA SKANDIVAALEAT HIUKSET? 

Aiemmin moni vaaleahiuksinen halusi pitää hiustensävyn mahdollisimman viileänä, niin sanottuna platina blondina. Nyt selvänä trendinä ovat vivahteikkaan vaaleat hiukset. Sävyt, jotka ovat herkullisia, luonnollisia ja ennen kaikkea monipuolisia. 
 
Kehitimme kampaamoille ammattilaiskäyttöiset SensiDO Nordic Shades -sävyt, joiden skandinaavinen sävyvalikoima on ihastuttanut niin kampaajat kuin hiuksiinsa muutosta toivovat asiakkaatkin. SensiDO Nordic Shades -sävyjen avulla kampaajat saavat aikaan nopeita muutoksia raidoitettuihin, vaalennettuihin ja luonnon vaaleisiin hiuksiin. Värien nopeatehoiset pigmentit taittavat ja sävyttävät säilyttäen hiukset hyvänkuntoisen kiiltävinä. Tiesitkö muuten, että SensiDO-hiusvärit ovat kotimaisia, hajusteettomia sekä vegaanisia ja ne tuotetaan aurinkoenergian voimalla omassa tehtaassamme Tampereella.
 
Kaipaatko inspiraatiota hiuksiisi? 
Kotimaiset SensiDO-hiusvärit ovat heränneet eloon ammattitaitoisten ja luovien kampaajien käsissä kautta Suomen. Instagram tarjoaa loistavan ja nopean keinon inspiroitua upeista unelmahiuksista. Käytä hästäg #nordicshades #simsensitive ja lumoudu toinen toistaan upeimmista hiuksista.