Kuva
Hajusteettomasta DS-tuotesarjasta löytyy monipuolinen muotoilutuotevalikoima, joiden suosikkituotteista kokosimme teille pari vinkkiä! 😍

Tehokosteuttava DS Intensive Moisture Mask kuiville hiuksille kosteuttaa ja ravitsee tehokkaasti Tiesitkö? Kosteuttava naamio sisältää Pro-vitamin B5 eli dekspantenolia, joka kosteuttaa ja suojaa myös hiuspohjan ihoa. Sisältää myös kationista hiusten suoja-ainetta, joka myös parantaa hiusvärin kestoa.

Lisähoitoa kuiville ja vahingoittuneille hiuksille DS Hair Serum -hoitoreesumilla. Vinkki! Voit lisätä tipan hoitoseerumia DS Pre Styling Creamiin, jolloin saat loistavan viimeistelytuotteen kiharoille.

Pohjoisen oloihin kehitetyt DS Medium Hold Hairspray ja Strong Hold Hairspray -hiuskiinteet. Tiesitkö? Hiuskiinteet sisältävät polymeerin, joka antaa hiuksille kosteudensietoa ja kiharan palautumiskykyä sekä lämpösuojaa.

Nopeat ja kestävät laineet raudalla
Suihkuta kevyesti DS Texturizing Spray -rakennesuihketta lämpösuojasuihkeella esivalmisteltuun osioon, kampaa läpi ja muotoile loivat laineet raudalla. Kampaa harvalla kammalla auki ja viimeistele kampauksesta huolettoman rento. Kenelle sopii? Pitkille ja lyhyille, etenkin hennommille hiuksille. Toimii loistavasti myös rouheasti leikatuissa shag-lookeissa.