Kuva

Mikä ihmeen co-wash?

Hiusten peseminen shampoolla liian usein voi vahingoittaa hiusta poistamalla siitä kosteuttavia luonnollisia öljyjä, tällöin hiuksesta saattaa tulla kuiva, karhea ja pörröinen. Myös erityisen kuuma ilmasto sekä kylmä ja kuiva talvi-ilma poistaa luonnollisia öljyjä ja siten kuivattaa ja samalla heikentää hiusta. Ratkaisu näihin ongelmiin löytyy vaihtamalla perinteinen shampoo pesevään hoitoaineeseen. Korvaa esimerkiksi joka toinen shampoopesu pesevällä hoitoaineella tai siirtymällä kokonaan pesevään hoitoaineeseen. Molemmissa tapauksissa saadaan näkyviä hyötyjä sekä hiuksiin että hiuspohjaan.

Pesevät hoitoaineet eivät yleensä vaahtoa, sillä niissä on vain vähän hellävaraisia peseviä aineita, yleensä niissä ei ole lainkaan anionisia tensidejä tai sulfaatteja. Tämän vuoksi ne soveltuvatkin erinomaisesti värikäsitellyille, vaurioituneille ja kiharille hiuksille. Pesevä hoitoaine pesee hiukset hellävaraisesti jättäen hiukset silkkisen pehmeiksi ja kiiltäväksi. Pesevät hoitoaineet myös kosteuttavat, selvittävät ja suojaavat hiuksia tehokkaasti.

Sim Sensitive -tuotteista löytyy myös hajusteeton ja vegaaninen pesevä hoitoaine DS Mineral Removing Balm. Se sisältää kelatointiaineita, jotka poistavat mineraalien, raskasmetallien, kloorin ja veden epäpuhtauksien aiheuttamia värjäytymiä hiuksista. Pesevä hoitoaine sulkee hiussuomut ja kosteuttaa hiusta tehokkaasti. Hiuksista tulee helpommin käsiteltävät, kiiltävät ja pehmeän tuntuiset.

Käyttö: Levitä tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa 5–10 minuutin ajan ja huuhtele huolellisesti.

Muista myös: DS Mineral Removing -sarjasta löydät myös syväpuhdistavan shampoon ja kelatoivan hoitonesteen tehokkaaseen mineraalien poistoon.

Kaisa Leppälä
Tuotekehityskemisti