Kuva
Järjestimme kansainvälisen, kaikille hiusalan ammattilaisille avoimen Nordic Shades -kuvakilpailun! Kilpailu järjestettiin Instagramissa kuvakilpailuna, johon oli mahdollista osallistua tägäämällä julkaistu kuva kilpailutägillämme. Tavoitteenamme oli inspiroida asiakkaitamme osallistumaan kilpailuun mahdollisimman helposti ja olemaan ylpeitä omasta ammattitaidostaan. Parhaimmassa tapauksessa kilpailutyöt lisäävät inspiraatiota ja luovuutta, jota alamme janoaa yhä enemmän ja enemmän. 
Kuva
Sija 1. Oleksii Baluiev
”Kymmenenvuotisen uran aikana olen aina pyrkinyt valitsemaan laadukkaimmat tuotteet, jotka täyttävät niin minun kuin asiakkaidenikin laatuvaatimukset. Tuoteturvallisuus, hiuksen kunto värikäsittelyn jälkeen sekä hiusvärin pitkäkestoisuus ovat suurimpia syitä, miksi valintamme on SensiDO”, Oleksii kertoo valinnastaan. ”Kun löysimme ja testasimme Sim Sensitive -brändin tuotteita, oli heti selvää, että tuotteet on pakko saada myös Ukrainan markkinoille ja kaikkien kampaajien käyttöön. Lähetämme kiitokset huolellisesta tuotekehityksestä. Jokainen Nordic Shades -sävy saa meidät rakastamaan tuotteita aina ja yhä uudelleen.” Oleksii lisää.  ”Tiimimme rakastaa Sim Sensitive -tuotteita. Me toivomme, että nyt kohdanneet synkät ajat loppuisivat pian ja pääsisimme jälleen luomaan kauneutta ympärillemme.”

Miten kuva ja mallin hiukset toteutettiin? Kuva on toteutettu workshop -koulutuksessamme Ukrainassa. Tavoitteemme on aina luoda ja toteuttaa jotain uniikkia ja ainutlaatuista. Tässä työssä vaalensimme niin hiukset kuin parrankin kahteen kertaan SensiDO-vaalennustuotteilla. Aina, kun työskentelemme lähellä ihoa, on valintamme SensiDO Bleaching Paste. Toiseen vaalennuskertaan lisäsimme vaalennusmassaan Pro Cooleria. Pro Cooler on yksi Ukrainan myydyimpiä Sim Sensitive -tuotteita ja sen taittoteho on erittäin vakuuttava. Taittoon valitsimme meillä eniten käytetyn sävyn T/618, jonka sekoitimme SensiDO Creme Developer 0,9 % hapetteeseen suhteella 1:4.

Sija 2. Minna Tervo
Minä tykkään tehdä paljon pitkien hiusten vivahteikkaita ja luonnollisia värjäyksiä. Oli kyseessä tumma tai vaalea hius, pohjan työstän lähes aina erilaisia raidoitustekniikoita käyttäen ennen värjäämistä tai sävyttämistä. Kuvan hiuksissa lähtötilanteessa oli vanha balayage. Virkistin väriä muutamalla tupeerausraidalla ja sävytin hiukset pesupaikalla Nordic Shadesin T/167 ja T/73. Tyvessä käytin SensiDO 5/0. Nordic Shadesin värit ovat mielestäni ihania. Ne ovat hellävaraisia ja niissä on hyvät vaaleat sävyt. Nordic Shadesin tummemmat sävyt toimivat loistavasti vaalennettuun hiukseen, kun kaivataan low lightseja ja syvyyttä.

Sija 3. Laura Aaltonen
"Olen Laura Aaltonen, valmistuin Loimaan ammattikoulusta 2013 ja työskentelen Turussa Crystal Salonissa viiden muun höpönassun kanssa. Koulutan ja teen paljon kampauksia, mutta rakastan myös liiketyötä ja etenkin vaaleita ja erilaisia raidoituksia. Kuvaamisesta on myös kehkeytynyt oma pikku intohimo ja sitähän pääsee tässä työssä käyttämään myös. SensiDO-väreissä on parasta tietysti hajusteettomuus, suomalaisuus ja ennen kaikkea huikeat lopputulokset. Pidän erityisesti Nordic Shades -sävyistä niiden sävyvalikoimasta ja pehmeydestä."  Miten kuva ja mallin hiukset toteutettiin? "Työssäni on yksi mun ihanista asiakkaista ja hänelle tehtiin tupeerausraitoja ja sävynä T/618 , T/36 ja hieman T/69 + 0,9 % Toner-hapete. Nordic Shades -värien kanssa ei tarvitse epäonnistumisia pelätä, päinvastoin niiden käyttö on helppoa, hauskaa ja turvallista."
Kuva
Kilpailun TOP 10 sijoittuneet työt satunnaisessa järjestyksessä. Kilpailijat julkaisivat kuvan työstään, joka on toteutettu SensiDO Nordic Shades -sävyillä. Kuvien julkaisun yhteydessä käytetiin #nordicshadesshot22 sekä #finnishhairprofessionals #sensido -tägejä.