Kuva

Astetta syvempää Nordic Shades rakkautta

Skandinaavisella sävyvalikoimallaan ihastuttaneet SensiDO Nordic Shades -sävyt täydentyvät nyt myös muutaman asteen tummentavilla ja syventävillä sävyillä. Kymmenen uutta sävyä ovat pian saatavilla!

Matala-alkalinen Nordic Shades on ihastuttanut skandinaavisella sävyvalikoimallaan niin kampaajat kuin asiakkaatkin. Nopeatehoiset ja pitkäkestoiset taittosävyt soveltuvat käytettäviksi erityisesti vaalennuksien jälkeen, jolloin tehokkaat pigmentit taittavat, sävyttävät tai himmentävät lopputuloksesta täydellisen.

Uudet Nordic Shades -sävyt ja hapete
Vuosi sitten lanseerasimme kymmenen skandinaavisen vaaleaa Nordic Shades -sävyä. Luonnollisen kauniille, pehmeille, murretuille ja puhtaan vaaleille matala-alkalisille taittosävyille oli selvästi kysyntää ja sävyt otettiin ilolla vastaan. Nordic Shades -sävymaailma laajenee uudella kymmenellä sävyllä, sävyjen kirjon muuttuessa ripauksella tummempaan ja syvempään suuntaan.

Uutena myös muihin SensiDO-väreihin verrattuna on muutamat sävyt, jotka toimivat erinomaisen hyvin parin tummuuden välillä tasoittaen vaaleampia kohtia hiuksessa ja tuoden kauniin tasaisen sävyn tyvestä latvaan nostamatta lämpöä tyvestä, sillä myös uudet Nordic Shades -sävyt ovat matala-alkalisia.

Hempeät pinkin ja hieman tummemmat violetin eri sävyt ja vivahteet ovat olleet kestosuosikkeja sävyjen toivelistallani jo vuosien ajan. Uusista Nordic Shades -sävyistä löytyykin pehmeä hattarapinkki T/046 sekä muodikas nude pinkki T/114. Samassa sävymaailmassa, mutta syvemmällä tasolla on T8–9/513, joka yhdistää mahongin ja hiekan sävyt kauniisti. T8/65 on edelleen hieman syvempi sävy, joka tuo kauniin mahonkiin taittavan violetin vivahteen hiuksiin.

Toinen selvästi nouseva trendi on pehmeän lämpöiset vaalean ruskean sävyt, joita on tuotu neljä Nordic Shades sävymaailmaan. T8–9/137 tuo kauniin hiekkaisen ruskean sävyn ja tasoittaa tehokkaasti vaaleaa hiusta. T8/37 antaa vaaleisiin hiuksiin luonnollista kullanruskeaa hehkua, kun taas T8/743 tuo upean kuparin ruskean vivahteen ja T7–8/73 tekee hiuksista hieman syvemmän ruskeat kultaisella vivahteella.

Uusiin Nordic Shades sävyiin on tuotu myös kaksi tummempaa ja viileämpää sävyä. 6–7/11 taittaa lämpöisen keskiruskean hiuksen kauniin kylmän tuhkaiseksi ja T6/13 tuo syvän hiekkaisen viileän säväyksen tummempiin hiuksiin.