Tutustu tuotteisiin »

DS – KORKEALUOKKAINEN, KOTIMAINEN, HAJUSTEETON KAMPAAMOTUOTESARJA

Kemikaalikuormitus ja hajusteyliherkkyys ovat meille tärkeitä haasteita, joiden inspiroimina olemme kehittäneet korkealuokkaisen, hajusteettoman DS-kampaamotuotesarjan ihmisille, jotka haluavat ennaltaehkäistä liiallista kemikaalikuormitusta tai kärsivät hajusteyliherkkyydestä.

DS –tuotteiden kohdalla sanonta vähemmän on enemmän pitää enemmän kuin hyvin paikkaansa, sillä olemme karsineet tuotteista kaikki turhat raaka-aineet ja valinneet vain ne, joilla on selkeä funktio tuotteen toimivuuteen. Tuotesarjan tarkkaan valikoidut raaka-aineet hoitavat ja ravitsevat hiuksiasi puhtaasti, mutta tehokkaasti –laadusta tinkimättä.

On tärkeää valita hiustenhoitotuotteet juuri oman hiustyypin mukaan. Monipuolinen muotoilu- ja viimeistelytuotevalikoima on korkealuokkaisen DS-sarjan ydin, sillä tarvitsitpa sitten mattamaista tekstuuria, rakennetta ja volyymia, lämpösuojaa, kevyttä pitoa kampauksen alle tai pitävää tukea ja viimeistelyä, kaiken tämän löydät DS-sarjasta!

DS-sarjan kaikki hiustenhoitotuotteet ovat dermatologisesti testattu herkällä iholla. Tuotesarja on vegaaninen*.

* Ei koske DS Heat Protection Spray –lämpösuojasuihketta

Hiustenhoito

Color

DS Color

Kosteutusta ja elinvoimaa normaaleille, vaurioituneille ja värikäsittelyille hiuksille.

Intensiivisesti kosteuttava shampoo ja hoitoaine säilyttävät hiusvärin kirkkaana ja eloisana sekä palauttavat hiusten luonnollisen kiillon. Hiuksista tulee helpommin käsiteltävät ja ne tuntuvat pesun jälkeen ihanan pehmeiltä, vahvistuneilta ja elinvoimaisilta. Shampoo ja hoitoaine sisältävät UV-suojan

Volume

DS Volume

Tuuheutta ohuille, hennoille ja värikäsitellyille hiuksille.

Koostumukseltaan kevyt shampoo ja hoitoaine kosteuttavat tehokkaasti latistamatta hiusta. Antaa volyymia tehden hiuksista kimmoisat ja ryhdikkäät. Hiukset tuntuvat pehmeiltä ja täyteläisiltä. Shampoo ja hoitoaine sisältävät UV-suojan.

Blond

DS Blond

Tehokasta taittoa vaaleille ja harmaille hiuksille.

Kun haluat puhtaan vaaleat hiukset, valitse DS Blond Shampoo! Runsas pigmenttipitoisuus taittaa erittäin tehokkaasti ei-toivottuja lämpimiä vivahteita ja hiuksista tulee puhtaan vaaleat ja kirkkaat. Hoitoaine kosteuttaa ja selvittää latistamatta hentojakaan hiuksia. Hiuksista tulee kiiltävät ja runsaan tuntuiset. Shampoo ja hoitoaine sisältävät UV-suojan.

Täydentävä hoito

Täydentävät hoitotuotteet

Vaurioituneet hiukset ja kuivat latvat vaativat usein erityishoitoa. Täydentävillä hoitotuotteilla lisäät hoitotehoa juuri sinne, missä sitä eniten kaivataan.

Mineraalienpoisto

Kolmivaiheinen mineraalienpoistokäsittely

Epäpuhtaudet hiuksissa ja hiuspohjassa tarkoittavat normaalia talia ja muotoilutuotteiden jäämiä. Näiden lisäksi hiuksiin kertyy veden ja ilman mukana mineraaleja, kuten kuparia, rautaa, kalsiumia, magnesiumia ja klooria. Nämä saavat hiusvärin näyttämään samealta ja etenkin vaaleissa hiuksissa saattaa näkyä jopa värjäytymiä. DS-tuotesarja sisältää kolmivaiheisen mineraalienpoisto -konseptin sekä tehokkaat erikoistuotteet hiusten syväpuhdistamiseen.

Hiusten muotoilu ja viimeistely

Muotoilu

Pohjustus ja esivalmistelu

Hiukset on hyvä suojata tehokkailla pohjustustuotteilla ennen muotoilutuotteiden lisäämistä. Pohjustustuotteilla suojaat hiusta mekaaniselta rasitukselta ja esivalmistelet hiuksen muotoilutuotteille, jolloin saat kampauksellesi maksimaalisen suojan ja pidon.

Pre Styling Cream
Heat Protection Spray

Muotoilu

Korkealuokkaisilla ja oikein valituilla muotoilutuotteilla helpotat jokapäiväistä hiusten muotoilua ja pidennät olennaisesti kampauksesi kestoa.

Salt Spray
Fiber Gel
Styling Lotion
Matte Wax

Volume Mousse
Texturizing Spray
Dry Shampoo

Viimeistely

Laadukkaat viimeistelykiinteet huolehtivat huolitellun kampauksen kestosta. Hiuskiinteiden tehoaineet suojaavat hiusta kosteudelta sekä UV-säteiltä. Valittavanasi on joko joustavamman ja luonnollisen tuen antava viimeistelykiinne tai voimakkaamman pidon antava hiuskiinne. Kummatkin hiuskiinteet viimeistelevät kampauksesi kauniilla kiillolla.

Strong Hold Hairspray
Medium Hold Hairspray