Muotoilu

Korkealuokkaisilla ja oikein valituilla muotoilutuotteilla helpotat jokapäiväistä hiusten muotoilua ja pidennät olennaisesti kampauksesi kestoa.

DS Volume Mousse

Muotovaahto, jossa on vahva pito. Antaa lisää volyymia ja saa hiukset tuntumaan tuuheammilta. Sisältää UV-suojan. Käyttö: Ravista ennen käyttöä. Levitä pyyhekuiviin hiuksiin ja föönaa kuivaksi tai muotoile haluamallasi tavalla.

DS Texturizing Spray

Rakennesuihke lisää hiuksiin mattamaista tekstuuria ja saa hiukset tuntumaan tuuheammilta, kuohkeilta ja ilmavilta. Rakennesuihkeen avulla teet nopean, pitävän tyvikohotuksen sekä luot hiuksiin ja kampaukseen runsasta volyymia. Sisältää UV-suojan. Käyttö: Ravista, kunnes pullon sisällä oleva kuula liikkuu. Suihkuta hiusten tyveen sekä tarvittaessa pituuksiin 20-25 cm etäisyydeltä ja muotoile hiukset haluamallasi tavalla. Suositellaan käytettäväksi kuiviin hiuksiin.

DS Dry Shampoo

Raikastaa välittömästi hiukset ja hiuspohjan! Sitoo epäpuhtauksia ja poistaa rasvaisuuden tuntua tehden hiukset kuohkeiksi. Kuivashampoon kevyt, mattamainen koostumus lisää hiusiin volyymia ja rakennetta. Sisältää UV-suojan. Käyttö: Ravista, kunnes pullon sisällä oleva kuula liikkuu. Suihkuta 25-30cm etäisyydeltä hiuksiin, harjaa hiukset ja muotoile haluamallasi tavalla.